Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mire való a VBScriptben a...

Mire való a VBScriptben a Next és az End If parancs?

Figyelt kérdés

Már régóta scriptelek VBSben és nagyon érdekel ez az egész.

Akit még érdekel a VBscriptelés vagy tud ilyen scripteket az vegyen fel MSNRE: marton.1@freemail.hu

2009. dec. 17. 18:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Nem baj ha nem sikerült jól, azért értjük ;-D.
2010. jan. 26. 14:12
 22/48 A kérdező kommentje:

-.-

- . -

- . -

uhh istenem ha egy kicsit is tudnátok hackerkedni

nem nagyon csak egy icipicit akkor megértenétek miért csinálok magamnak vírusírtót xDDDD

de azért elmondom nektek xD

vannak vírusírtók.

pl: nod32, avgfree(avgfree az nem free)

ezeknek naponta kéne frissülniük

ha csak akarsz 99% védelmet akkor PÉNZért meg kell venned

de hát egy csomó olyan oldal van ahol leírják milyen vírusok, trójaiak, rosszindulatú batch és scriptfájlok léteznek.

hát naponta készülnek újak és azt NEM TESZIK bele neked a nod32-be mert kell pénz

pill dolgom van majd folytatom xDDD lool

2010. jan. 28. 17:35
 23/48 A kérdező kommentje:

nah vok xD

lusta vagyok ien sokat írni

időm van elég

de amint gondoltam mindenki mondom MINDENKI félreérti amit mondok """""""""'''''''-.-''''''''''""""

2010. jan. 28. 17:43
 24/48 anonim ***** válasza:

Tehát ha én a vírusirtó ingyenes, nem feltört verzióját használom, akkor kb védtelen vagyok? Mivel magyarázod akkor, hogy az elmúlt mintegy 10 éve (azóta van otthon netem) nem volt még vírusom?

Ha csak egy kicsit is értenél akármihez nem írnál hülyeségeket :) Az eddigi kérdéseidből tökéletesen kiderül, hogy kettőnk közül ki ért jobban a "hackerkedéshez", vagy bármihez a gépen. Visual Basicnben nem tudsz programozni, ami gyakorlatilag a világ legyegyszerűbb, emberi aggyal felfogható dolga. Akkor hogy fogsz te C/C++ programot írni? És mi a helyzet az Assembly programozással? Márpedig egy igazi hacker ezeket is vágja... Mit csinál pl a "XOR AX,AX", és miért pont így használják? Google nélkül meg tudod mondani? Vagy mi a különbség a ++i és az i++ között? És mi ezeknek a megfelelője Visual Basicben?

Gondolod fizet majd neked, mint GipszJakab Kft. bárki bármit a te saját vírusirtódért? Van belőlük bőven választék, NEVES szoftvercégektől, nem egy ismeretlen "valakitől".

2010. jan. 29. 07:29
 25/48 anonim ***** válasza:
Az ingyenes vírusirtók nem az adatbázisuk nagyságában, naprakészségében különböznek, térnek el hanem funkciójukban. Nincs folyamatos pásztázás, esetleg kihagyják a böngészőt, egyéb... Ennyire értesz te hozzá... Sosincs időd de azért mindig ráérsz mégis ide írni :D. Itt szájbernindzsázol mint aki ért valamihez. Nem hogy megtanulnál magyarul írni, ha ennyi időd van.
2010. jan. 29. 09:28
 26/48 A kérdező kommentje:

kedves utolsó előtti kérdező xDD

nah most töltsd le a quick heal nevű víruskeresőt telepítsd és kb +2000 vírus vagy káros program lesz a gépeden

2010. jan. 29. 14:09
 27/48 anonim ***** válasza:
te szánalmas vagy azhiszed hogy letöltesz egy hacket és átirsz pár dolgot akk temár nagy hacker meg cracker vagymi..? amm alapvetö dolgokat kérdezel.. -.-
2010. jan. 29. 18:18
 28/48 anonim ***** válasza:

XP Antivirus 2008-at ne töltsem le? Akkor aztán jön majd a your computer is in danger :)

Hidd el, hogy előbb tudom, hogy hol van a bibi a gépemen, mint a vírusirtó :)

Persze a kérdésre nem válaszoltál :)

2010. jan. 29. 21:41
 29/48 anonim ***** válasza:
Szegény kisfiúnak sosem sikerül értelmeznie a mondatokat. Gondolom elveszik a szövegkörnyezetben mint compiler a végtelen ciklusban :D. Már 3 oldal óta tépi a száját de még mindig van valami a repertoárjában amivel meg tud lepni minket és felderíti a kedvünket :D.
2010. jan. 29. 23:25
 30/48 A kérdező kommentje:
Örülök hogy a nagy tudásommal röhögtetlek titeket xDDDD
2010. jan. 30. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!