Mire való a VBScriptben a Next és az End If parancs?
Már régóta scriptelek VBSben és nagyon érdekel ez az egész.
Akit még érdekel a VBscriptelés vagy tud ilyen scripteket az vegyen fel MSNRE: marton.1@freemail.hu
-.-
- . -
- . -
uhh istenem ha egy kicsit is tudnátok hackerkedni
nem nagyon csak egy icipicit akkor megértenétek miért csinálok magamnak vírusírtót xDDDD
de azért elmondom nektek xD
vannak vírusírtók.
pl: nod32, avgfree(avgfree az nem free)
ezeknek naponta kéne frissülniük
ha csak akarsz 99% védelmet akkor PÉNZért meg kell venned
de hát egy csomó olyan oldal van ahol leírják milyen vírusok, trójaiak, rosszindulatú batch és scriptfájlok léteznek.
hát naponta készülnek újak és azt NEM TESZIK bele neked a nod32-be mert kell pénz
pill dolgom van majd folytatom xDDD lool
nah vok xD
lusta vagyok ien sokat írni
időm van elég
de amint gondoltam mindenki mondom MINDENKI félreérti amit mondok """""""""'''''''-.-''''''''''""""
Tehát ha én a vírusirtó ingyenes, nem feltört verzióját használom, akkor kb védtelen vagyok? Mivel magyarázod akkor, hogy az elmúlt mintegy 10 éve (azóta van otthon netem) nem volt még vírusom?
Ha csak egy kicsit is értenél akármihez nem írnál hülyeségeket :) Az eddigi kérdéseidből tökéletesen kiderül, hogy kettőnk közül ki ért jobban a "hackerkedéshez", vagy bármihez a gépen. Visual Basicnben nem tudsz programozni, ami gyakorlatilag a világ legyegyszerűbb, emberi aggyal felfogható dolga. Akkor hogy fogsz te C/C++ programot írni? És mi a helyzet az Assembly programozással? Márpedig egy igazi hacker ezeket is vágja... Mit csinál pl a "XOR AX,AX", és miért pont így használják? Google nélkül meg tudod mondani? Vagy mi a különbség a ++i és az i++ között? És mi ezeknek a megfelelője Visual Basicben?
Gondolod fizet majd neked, mint GipszJakab Kft. bárki bármit a te saját vírusirtódért? Van belőlük bőven választék, NEVES szoftvercégektől, nem egy ismeretlen "valakitől".
kedves utolsó előtti kérdező xDD
nah most töltsd le a quick heal nevű víruskeresőt telepítsd és kb +2000 vírus vagy káros program lesz a gépeden
XP Antivirus 2008-at ne töltsem le? Akkor aztán jön majd a your computer is in danger :)
Hidd el, hogy előbb tudom, hogy hol van a bibi a gépemen, mint a vírusirtó :)
Persze a kérdésre nem válaszoltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!