Mivel tudok 3D-s játékot késziteni?
11 éves vok és egy 3d-s játékot szeretnék késziteni csak nem tudom melyik programal készitsem probáltam már:
-Game Maker
-Fps Creator
-Fps creator x10
utobi kettő az internetről volt igy nem volt tejesen tökély
a sima fps creator nem tudot exe.t csinálni az x10 meg tesztelni se tudott melyik az a program amivel 3d-s játékot lehet csinálni ha lehet FPS
Szia!
Én is egy 11 éves fiú vagyok.
Én is szeretek programozni na meg aztán ha nagy leszek programozó leszek. Csináltam már magamnak pár programot.(Pl.:Legyen ön is milliomos!)
Na szóval szívesen kapcsolatba lépnék veled, ha van skype vagy MSN címed és te is úgy gondolod akkor légyszíves küld el a patrikmol@citromail.hu e-mail címre.
És lehet, hogy együtt tudunk csinálni egy olyan játékot amilyet szeretnél.
(Az volna a kérésem, hogy az e-mailben tüntesd fel a neved és a tárgy "3D programozás" legyen.)
Game Maker nem való 3D programozásra, mert használhatatlan a 3D-s motorja, az FPS Creator-ban már jobb vagyok énis, és csak ajánlani tudom. Szerintem kezd el tanulni valamilyen szinten a C++ programozási nyelvet, kicsit bonyolult meg nehéz, de gyorsan meg lehet tanulni. Szinte minden játékot és programot C++ segítségével készítenek. Szóval hajrá menni fog még ez!
14/F /llamawriter\
c++-t könnyű megtanulni? hát ha neked 3 év könnyű akkor oké.. először PASCAL-t vagy basic-ot tanuljál utána vmeik C nyelévet.. nehogy azzal kezd, megfogsz akadni az elején... főleg 11 évesen!
pascal nagyon jó kezdésnek hidd el.. az ugyan nem objektum orientál program, de az az alapja sokmindennek..
Jézusom ez ilyenek viszik sírba ezt az országot.
Szerencsétlen gyerek csak szeretné a kreativitását egy FPS játékban meg mutatni.A kérdése szigorúan gamemaker programra vonatkozott mint amiket fel is sorolt.És erre kért tanácsot.Erre ti C++-al meg BASIC-el jöttök
egy 11 éves gyereknek FPS készitéséhez meg hogy gondolkozzon már.
Ő jól gondolkozott,ti vagytok téglák...
Ne hallgass senkire az előző kommentekből.Ezek nem normálisak.
Ha el kezdtél BASIC nyelvet tanulni,az nagyon jó.Nem árt időben el kezdeni.
Én azt tanácsolom neked hogy térj vissza az FPS Creatorra ha tényleg FPS-t szeretnél készíteni.Nem az x10-re hanem az x9-re mert ahhoz rengeteg tutoriált és segítséget lehet találni a neten.
Az exe problémát szerintem egy frissítéssel meg lehet oldani.Ha hibáról
van szó
A frissítéseket meg találod itt:
Ha netalán úgy értetted hogy hiányzik belőle a "Build Game" opció,akkor be
kell szerezned a tejes verziót ami kb 400Mb
Az Fps Creatorhoz nagyon jó tutoriálokat találsz itt:
FPS játékok készítésére az FPSCreator a leg jobb.Bármit meg valósíthatsz benne ha más nem scripteléssel.Persze pénzt nem biztos hogy tudsz vele keresni,de nagyon hasznos lehet hogy fejleszd a kreativitásod a "design"
érzékedet.Egy játék készítése során az a 50-120 ember amit fentebb írtak nem csupa programozókból áll.Vannak benne pálya tervezők,game designerek is például és egy ilyen "haszontalan" FPS készitő programmal nagyon jól
lehet ezen szak területhez szükséges képességeinket fejleszteni,főleg 11 évesen.
Ne hagyd hogy a fantáziátlan téglák el vegyék a kedved az FPS készitéstől azért mert szerintük csak programozásból áll egy játék.Ha meg tanulsz modellezni és spriteokat késziteni,akkor azokat is importálhatod az
FPS Creator-ba,kvázi akár teljesen egyéni világot teremthetsz a játékodnak.Az FPI script nyelv segítségével pedig bármit befolyásol hatsz a játékodban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!