Mivel tudok 3D-s játékot késziteni?
11 éves vok és egy 3d-s játékot szeretnék késziteni csak nem tudom melyik programal készitsem probáltam már:
-Game Maker
-Fps Creator
-Fps creator x10
utobi kettő az internetről volt igy nem volt tejesen tökély
a sima fps creator nem tudot exe.t csinálni az x10 meg tesztelni se tudott melyik az a program amivel 3d-s játékot lehet csinálni ha lehet FPS
gondolj már bele egy ritkaszar játékot is több 10-30 sőt akár 120 ember készít, mégis szart se ér..
egy-egy j ójátékot több százan készítenen több éven keresztül..
ha csak szórakozásből akarsz csinálni akkor FPS creator és egyéb jülyeségek. ha kiysit komolyabb akkor tanulj beg DB-ben programozni, de az sem egyszerű ám... egy játék megírásához/elkészítéséhez kell egy programozó, egy modellező, esetleg hangtechnikus/hangprogramozó, animátorok stb stb stb... 11 évesen FPS creator bőven elég..
na nem elkeseríteni akarlak, hanem tanulj.. HA programozó akarsz lenni akkor középiskola után irány a főiskola, ahol matematikus, majd programozó szakra leülsz 2szer 2-3 éveket, majd mehetsz vhova dlgozni.. ha modellező/animátor akarsz lenni akkor középiskola, tanulsz Photoshoppot, egykis 3DS Maxot/Mayát, vmi tanfolyamra elmész megint csak mész vmi céghez..
de maradjunk egyenlőre a FPS creatornál szerintem 11 évesen nemhiszem h mást tudnál-e használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!