Mennyire érdemes jobban belemélyedni a Pascal nyelvbe?
Figyelt kérdés
A gyakorlatban még mennyire használják, vagy mik vették át a helyét?
Nem ezen a nyelven szándékozok a későbbiekben nagyobb volumenű programokat fejleszteni, csak kíváncsi vagyok, hogy megéri-e vele foglalkozni hosszútávon.
2014. márc. 21. 16:53
1/5 anonim válasza:
A Deplhi lett az utódja, de lassan már az is kihalófélben van - akadnak még azonban Deplhi állásajánlatok, általában nem is rossz fizuért, de a fene sem tudja, meddig lesz ez még így.
2/5 coopper válasza:
Szia.
Talán a delphi + adatbázis (SQL), nagyon sok ilyen jellegű program van még forgalomban (céges használatban, akár komoly rendszerek is), és ezekhez még elég sokáig fognak fejlesztőket keresni.
Sok sikert
Üdv.
3/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg annyira foglalkozok vele, hogy mobilra (android-ra) találtam egy relative korrekt pascal ide-t és arra irogatok néha kisebb progikat ha unatkozok. Elgondolkodtam, hogy kicsit jobban is belemélyedek (leginkább azért, mert struktúrális programozás és ezzel kapcsolatban is legyen több tapasztalat), de nem tudom... Gondoltam megkérdezem.
2014. márc. 21. 17:07
4/5 anonim válasza:
Androidra nem keresnek ilyesmit, mivel erre a célra ott a Java, mint "natív" lehetőség.
5/5 A kérdező kommentje:
Androidra tudom, hogy nem csak unalomuzesnek es csak egyszeruen :)
2014. márc. 23. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!