Van egy multimédiás billentyűzetem, de módosítani akarom az e-mail gomb műveletét? (többi lent)
Szóval. Már találtam programot, ami a mail gombomra behozza a gmail inboxomat. Azzal nincs is gond. De mellette indul az Outlook is. Namost.
1. verzió: Valahogyan elrontani az outlookot, hogy ne induljon el, és hibaüzenetet sem adjon, de szükség esetén 5 percen belül újra működőképes legyen.
2.verzió: kéne egy vb script, ami megkeresi és kinyírja az outlook folyamatot annak vizuális megjelenése előtt.
3.verzió: próbáltam alapértelmezett protocollt állítani mailto-ra, hátha azt kezeli a gomb, de nem.
4.verzió: át kéne írni registryben a gombhoz hozzárendelt értéket, de úgy, hogy az alkalmazást indítsa, ami betölti a tűzrókában az url-t, a program adott, csak a parancs és a registryben lévő helye kéne.
5.verzió: valaki ezeknél jobbat tud, és közli velem.
Google 2. találat: [link]
'Start Internet Explorer.
Select Tools | Internet Options from the menu.
Go to the Programs tab.
Make sure Microsoft Office Outlook or Microsoft Outlook is selected under E-mail.
Click OK'
Első válaszoló: nem fogom.
Második: a gomb registry-ben jegyzett értéke az outlookot indítja. Ki kérte, hogy az legyen a default? Thunderbirdnek kéne annak lennie. Egyébként is a gombhoz kötött műveletet akarom módosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!