Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet megcsinálni azt,...

Hogy lehet megcsinálni azt, hogy a Free Pascal programom a háttérben működjön?

Figyelt kérdés
Igazából kezdő vagyok még ebben a témában, de szórakozásképp csinálok egy "keylogger"-t. Eddig annyi van meg, hogy amit beírok, azt elmenti egy .txt fájlba, aminek fix helyen kell lennie. (fix névvel.) Annyi lenne ugye vissza, hogyha nem a programom van "felül" akkor is érzékelje a billentyű leütéseimet. Nem használnám semmi kártékony célra (nem is tudnám a fix dolgok miatt.) csak szórakozás az egész. Köszönöm. :)

2014. febr. 7. 22:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mármint. Saját számítógépemen is természetesen.
2014. febr. 7. 22:22
 12/24 anonim ***** válasza:
25%

-Tehát futnia kell az adott gépen,

- rögzíteni

-elmenteni

-elküldeni

-titokban maradni

..

Na ebből indulj ki!

2014. febr. 7. 22:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Figyelj. Nem tudom, hogy most csak szívatsz, vagy ennyire gyenge vagy szövegértésből, de az egész program komplett kész van. Annyi kell, hogy háttérben fusson. Az se baj ha nem háttérbe fut, csak hogyha nem a programom ablaka van felül akkor is érzékelje a lenyomott billentyűket. Nem kell semmit sehová küldenie.
2014. febr. 7. 22:43
 14/24 A kérdező kommentje:
*Vagy az se baj..
2014. febr. 7. 22:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
értem, de nem tudok információt adni!
2014. febr. 7. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Az nem lesz elég, hogy háttérben fusson. Mert ha nem aktív az ablaka, akkor nem kapja meg a billentyűleütéseket. Ennek érdekében "keyboard hook"-ot kell csinálnod.

Itt egy találat, példaprogrammal:

[link]

Nem tudom, működik-e, vagy hogy elérhető-e a link, csak abból a célból mutatom, hogy más is próbálkozott ilyesmivel, és hogy a kulcsszó a "keyboard hook". :)

2014. febr. 7. 23:02
 17/24 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. febr. 7. 23:17
 18/24 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, én is írtam volna párszor neki.. :)
2014. febr. 7. 23:23
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

#Eliminator of Gauss""????

Várom okoskodásod a témában !

2014. febr. 7. 23:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Várhatod apukám, mint a sültgalambot. :D
2014. febr. 7. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!