Van itt olyan aki ért annyira a programozáshoz, hogy ezt meg tudja csinálni? Ha igen mennyit kérnél érte?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy megszűnt az msn és nem én vagyok az egyetlen aki ott jobban szeretett beszélgetni, mint facebookon vagy akár skype-on.. sokkal szebb volt a felülete, testre szabhatóbb volt stb.
Kellene egy hasonlóképpen kinéző beszélgetős program annyi különbséggel, hogy a facebook ismerősöket hozzá lehessen kapcsolni, de ne úgy, mint a legutolsó msn-be(aminek a felülete nagyon rossz volt) hanem egyenként lehessen hozzá kapcsolni az ismerősöket ne legyen már ott az akivel általános óta egy szót sem beszéltem.
szóval nagyjából egy facebook chat kellene egy hasonló kinézettel és testre szabhatósággal, mint amilyen az msn volt(de nem a legutolsó verzió)és csak az legyen a partnerek között akivel tényleg rendszeren beszélgetek.
2014. febr. 6. 20:58
11/15 anonim válasza:
Szívesen megcsinálom, de van olyan 1-1.5 millió körüli összeged minimum rá?
12/15 A kérdező kommentje:
ennyire költséges egy ilyen program?
2014. febr. 8. 13:14
13/15 anonim válasza:
Igen. A fenti összegből egyébként max. a szöveges üzenetek támogatása jó ha kijön. Ha akarsz hang/videohívást, akkor az még jóval többe kerülhet. Ha belegondolsz a bruttó 1 millió az 1 programozó 1 havi bérköltsége kb. (Magyarországon). Egy ilyen programot nem 1 ember ír, és pláne nem 1 hónap alatt készül el.
14/15 A kérdező kommentje:
Értem.. nem gondolta, hogy egy ilyen egyszerűnek tűnő program is ennyi időbe telik még profi programozóknak is..
2014. febr. 8. 22:54
15/15 anonim válasza:
Igazából nem ritkák a több 10 milliós megrendelések. Most éppen az egyik legnagyobb magyar weboldalt és a hozzá tartozó adatbázist, backend-rendszert, stb.. írjuk újra, ez egy-másfél évnyi munkát jelent, és több mint 150 millió Ft lesz a végösszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!