Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan aki ért annyira...

Van itt olyan aki ért annyira a programozáshoz, hogy ezt meg tudja csinálni? Ha igen mennyit kérnél érte?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy megszűnt az msn és nem én vagyok az egyetlen aki ott jobban szeretett beszélgetni, mint facebookon vagy akár skype-on.. sokkal szebb volt a felülete, testre szabhatóbb volt stb.

Kellene egy hasonlóképpen kinéző beszélgetős program annyi különbséggel, hogy a facebook ismerősöket hozzá lehessen kapcsolni, de ne úgy, mint a legutolsó msn-be(aminek a felülete nagyon rossz volt) hanem egyenként lehessen hozzá kapcsolni az ismerősöket ne legyen már ott az akivel általános óta egy szót sem beszéltem.

szóval nagyjából egy facebook chat kellene egy hasonló kinézettel és testre szabhatósággal, mint amilyen az msn volt(de nem a legutolsó verzió)és csak az legyen a partnerek között akivel tényleg rendszeren beszélgetek.

2014. febr. 6. 20:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az ebuddy vagymi olyan asszem.
2014. febr. 6. 21:01
 2/15 A kérdező kommentje:
én úgy tudom, hogy az csak böngészőböl lehet használni és androidos alkalmazás van.. de ha mégis van windows-ra akkor biztos, hogy nem olyan.. de ha esetleg létezik ilyen akkor mondjátok meg.. viszont ha nem akkor valami programozó írjon..
2014. febr. 6. 21:23
 3/15 A kérdező kommentje:

találtam egy nyílt forráskódú programot, de eléggé fapados.. viszont jó alap lehetne.. www.emesene.org

elvileg be lehet lépni facebookkal is, de nekem csak microsoft felhasználómmal sikerült belépni..

2014. febr. 6. 22:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"szóval nagyjából egy facebook chat kellene egy hasonló kinézettel és testre szabhatósággal, mint amilyen az msn volt"

Kedves kérdező - ne vedd piszkálódásnak - nekem erről egy kicsit az XKCD nevű tudománnyal és informatikával foglalkozó webcomic-sorozat #927-es része jut eszembe: [link]

Szóval kicsit a kerék újra feltalálásának érzem a dolgot. ;)

Ugyanis a Facebook XMPP/Jabber ( [link] ) protokollon keresztül érhető el külső alkalmazással - ehhez meg már van pár alkalmazás:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

Persze értem én, "szívedhez nött" az MSN, nehéz megszokni az újat, lehet egyedit is írni (milyen olyan extra igényed van, ami a fenti programokból hiányzik? rég használtam már MSN-t...), de a Facebook figyelmeztet arra, hogy azon keresztül a Facebook-chatet elérve a Facebook-chat néhány funkciója nem lesz elérhető: [link]

2014. febr. 6. 22:59
 5/15 A kérdező kommentje:
pl. a kinézet ami hiányzik..
2014. febr. 6. 23:30
 6/15 anonim ***** válasza:
sajnos olyan nem lesz már mint az msn volt. az volt maga a tökéletes chat program. ez a fos skype-ba még rezgetni se lehet.
2014. febr. 7. 08:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki esetleg tényleg lefejleszti neked, az több milliós összegbe fog kerülni. Egy ilyen programot lefejleszteni nem kevés munka.
2014. febr. 7. 09:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Na meg egyáltalán van-e joga a fejleszteni ilyet..
2014. febr. 7. 13:28
 9/15 anonim ***** válasza:
pidgin
2014. febr. 7. 15:08
 10/15 A kérdező kommentje:
miért ne lenne joga fejleszteni egy saját programot?
2014. febr. 7. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!