Java nyelv másodfokú, diszkrimináns segítség kellene,
valaki?
Figyelt kérdés
Kérem, valaki megcsinálná nekem ezt? Fontos lenne, mert Progi dogára kéne. Készíts másodfokú osztályt, adatai a másodfokú polinom együtthatói a, b, c A konstruktor paramétereken keresztül inicializálja az adatokat. A getD () metódus adja vissza a diszkriminánst, A getValósMegoldásSzáma () a gyökök számát. A getX1 (), getX2 () pedig a két gyököt.
Szívesen segítek, de helyetted megírni nem fogom, mert abból nem nagyon tanulsz. Ez egy egyszerű feladat, és még a kiírása is jóindulatú, lényegében csak a másodfokú egyenlet megoldóképletét kell ismerned, hogy meg tudd írni (meg persze Java szintaktikát), ezen kívül elég "robotikus". Szóval: mi okoz problémát a fentiek közül?
2014. jan. 30. 19:36
2/9 A kérdező kommentje:
én nem akarom megtanulni, csak nem akarok megbukni, és holnapra kéne, hogy mert rosszul állok programozásból de igazából ha az elejét felírnád én nagyon megköszönném:D
Kb. 3 perc volt és életemben nem jártam egyetemre.
Ezek után csodálkozzon valaki, hogy miért nem érdekli a munkáltatót a diploma...
2014. jan. 30. 20:15
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2014. jan. 30. 20:17
5/9 anonim válasza:
No, én meg írtam egy rövid magyarázatokkal megtűzdelt (de nem másodfokú-megoldó:D) forrást pastebinre, de nem engedte beilleszteni, nice.
2014. jan. 30. 20:22
6/9 anonim válasza:
#3: egyébként meglepne, ha ezt egyetemen kérnék számon, ahol most általában vizsgaidőszak van, illetve kérdező "dogaként" hivatkozott rá.
2014. jan. 30. 20:24
7/9 A kérdező kommentje:
középiskola 11.osztály :D
2014. jan. 30. 20:30
8/9 A kérdező kommentje:
viszont kiiratásnál még nem tudom mit kéne irni... ezt irja ki: run:
Error: Main method not found in class javaapplication12.JavaApplication12, please define the main method as:
public static void main(String[] args)
Java Result: 1
BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)
2014. jan. 30. 20:38
9/9 anonim válasza:
#3 csak a másodfokú osztályt írta meg, ami ugye nem egy program. Ha futtatni is akarod, kell bele egy main metódus (ahogy írja is a hibaüzenet), amely az alkalmazás belépési pontja:
public static void main(String[] args)
{
Masodfoku masod = new Masodfoku(1,2,3); //a,b,c-t rendre 1,2,3-nak választva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!