Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen oktatóanyagot ajánlotok...

Milyen oktatóanyagot ajánlotok Unityhez Javascript alapon? KÉREM NE írjatok youtube és tutorial videókat!

Figyelt kérdés
Szeretnék Unity ben programozni, van már tapasztalatom 3D szerkesztésben, IK(Inverz Kinematika)ban és ismerek pár program nyelvet, pl Delphi, Dark Basic/OPL Basic hasonlók, de se C, se JS tapasztalatom nincsen. De úgy döntöttem meg akarom tanulni. Mivel a unity csak C és JS nyelven ért(meg egy harmadik amire most nem emlékszem) szeretnék segítséget kérni hogy mely tananyagot vagy tankönyvet javasoltok Unityhez. Néztem már oktatóanyagokat meg tutorial videókat de ezeket aligha nevezhetném "oktatásnak" ettől nem fogom átlátni hogy hogy épül fel a unity és mire képes a Javascripttel. Így ha lehet ne tutorial videókat ajánljatok, mert azok nem érdekelnek, azok mindíg csak egy adott ötletre adnak megoldást.

2014. jan. 23. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocs, nem tudok nagyon ilyen a hivatalos Unitys youtubeon kívül, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy én inkább a C#-ot javasolnám, nem a JS-t, ugyanis sokkal jobban áttekinthető, vannak jó fejlesztőkörnyezetek meg persze az IntelliSense.
2014. jan. 24. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet de maradnék a JS mellett. Technikai okok miatt... Szóval bárkinek bármi ötlet?
2014. jan. 28. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Js könnyebb amúgy ez igaz de én is csharpot használok monodeweloppal.

Ha már megtanultad a nyelvi elemeket egy prpgramozási könyvből akkor semmiség ezt egy másik nyelvben alkalmazni.Egy másik nyelvben is 90 százalékban ugyanazok vannak csak a szintaxis más.

Az unitynek ott a dokumentációja azt tanulmányozd és próbálgasd.

És van egy köny unitys,a címe pedig 3x game development unity valami ilyesmi.

2014. jan. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!