Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Párhuzamos programozás?

Párhuzamos programozás?

Figyelt kérdés
Párhuzamosan szeretnék programozni, nincs feltétlenül szükségük a programjaimnak a párhuzamos programozásra, inkább én szeretném megtanulni, mert ha valamikor jön egy olyan program amibe kell, ne kelljen még megtanuljam.

2014. jan. 10. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Itt van néhány feladat, ami elég nehéznek látszik. Célszerű párhuzamos számítással megoldani.

[link]

2014. jan. 11. 19:04
 12/18 A kérdező kommentje:
C++
2014. jan. 11. 23:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Amúgy programoztam már több szállon, de csak LEGO Mindstorms NXT-G-vel. Főleg a szintaxis érdekelne.
2014. jan. 12. 00:05
 14/18 anonim ***** válasza:
A C++ szintaxisa adott, és még Wikipédián is megtalálod. A párhuzamos programozásnak, emlékeim szerint C++-ban nincsenek speciális szintaktikai elemei, csak ismerni kell a megfelelő függvényeket/eljárásokat és működésüket. És nagyon szép dolog, hogy téged ez érdekel.
2014. jan. 12. 10:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Igazából unom azt, hogy az osztálytársaim nagy része még a karakterláncoknál is elakadnak, és sulin kívül szeretnék tanulni. És ha már én választom meg a tanulnivalómat, akkor inkább olyasmit tanulok, amit fel is tudok használni, és előnyöm is lesz...mondjuk egy versenyen.
2014. jan. 12. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
A C++-ban a párhuzamosság a C++11 előtt platformfüggő, más Linuxon és más Windowson. Vagy használhatod a Boostot, azzal jó, ha megismerkedsz, mert nagyon hasznos. A C++11-et a legtöbb fordító ismeri, csak a régebbiek nem.
2014. jan. 12. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Windows threads

[link]

[link]

[link]

[link]

Posix threads Unixra, nemcsak Linuxra

[link]

[link]

Boost

[link]

[link]

[link]

[link]

C++11

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 12. 21:57
 18/18 A kérdező kommentje:

Már kaptam egy működő példaprogramot(végre):

[link]

Köszönöm a segítséget.

2014. jan. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!