Létezik olyan naptárprogram, ami önmagával képes szinkronizálni a telefonom naptárját és ki is lehet belőle nyomtatni?
Figyelt kérdés
Nokia 6300-m van, ha ez számít valamit. Köszönöm szépen a válaszokat.2009. nov. 29. 21:55
1/4 A kérdező kommentje:
Valami Outlook szintű naptárra gondolok, bár az sem baj, ha jóval kevesebbet tud, a lényeg, hogy nem akarok egy komplett irodai programcsomagot feltelepíteni csak azért, hogy legyen egy olyan naptáram, ami szinkronízál telefonnal. Továbbá fontos szempont, hogy szeretném is kinyomtatni ezt a naptárat.
2009. dec. 2. 01:13
2/4 anonim válasza:
Ezen az oldalon van egy naptár progi a Calendar Painter és csak 1,3 Mb, esetleg nézd meg.
3/4 anonim válasza:
Én a google naptárat használom (www.google.com).
Regisztrálni kell egy e-mail fiókot majd a fenti ikonok közül a naptárra kattintva tudod ezt használni.
Én a gépemen levő outlookkal szinkronizálom, de úgy tudom, mobillal is lehet szinkronizáltatni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát lehet, valóban lehet, csak éppen CSAK Symbian 60-as telefonnal lehet... meg sok mással, a lényeg, hogy S40-essel, mint a Nokia 6300-al sajnos nem :-( Google fiókom nekem is van, de mint ahogy írtam, nagyon nehezen lehet más eszközökkel szinkronízálni. Szóval ehhez mérten valami? :-(
2009. dec. 2. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!