Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP-ban a betöltött oldal...

PHP-ban a betöltött oldal (ak) adatmennyiségének kiíratása?

Figyelt kérdés
Bejön pl. a kezdőoldal és meg akarom nézni mekkora fájlmennyiség töltődött be.
2014. jan. 3. 07:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Fájlmennyiség?? Le tudnád írni érthetőbben a kérdésedet?
2014. jan. 3. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Chrome-ban üss egy F12-őt, és menj a Network fülre. Töltsd újra az oldalt. Szépen kilistáz minden fájlt, még az AJAX-szal betöltötteket is.
2014. jan. 3. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:

#2 vagyok, persze tudom abból a szempontból hülyeséget írtam, hogy te PHP-ban akarod mindezt.

Én úgy csinálnám, hogy lenne egy betöltő PHP fájl, ami beolvassa egy string-be a tartalom kiíró PHP fájlt, kiszűri belőle a fájlneveket, megszámolja őket, majd include-olja a tartalom kiíró PHP-t. És valahogy belebiggyeszti a fájlok számát.

2014. jan. 3. 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:

A "fájlmennyiséget" mondjuk jó lenne ha tisztáznád.

Minden kép, minden behúzott css, js, minden ad, stb.

Vagy például az include-olt programkód mennyisége?

2014. jan. 3. 11:39
 5/10 A kérdező kommentje:
A letöltött oldal mérete, az a mennyiség amit a böngésző éppen betöltött. Minden ami a szerveren érkezett lehet így a legérthetőbb. Csak tesztként szeretném kipróbálni.
2014. jan. 3. 19:02
 6/10 A kérdező kommentje:
látom rengetegen tudnak ilyen scriptet csak úgy tolongtok...
2014. jan. 5. 07:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi van, követelőzünk, követelőzünk? A te problémád, neked kell megoldanod. Ha kapsz itt segítséget, örülsz és megköszönöd szépen, ha meg nem, akkor nehogy mér reklamálj! Ahhoz képest, hogy még a kérdést se bírtad értelmesen feltenni, máris többet foglalkoztunk veled, mint amit érdemelsz.
2014. jan. 5. 08:37
 8/10 anonim ***** válasza:

mér-->már

De gondolom, máshol is utánanéztél közben, nem csak innen várod a megoldást.

2014. jan. 5. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 +1, szépen megfogalmaztad:)

Kérdező, te is biztos sűrűn tolongasz a Google-ön és StackOverflow-n, ezért ekkora a szád. Kíváncsi vagyok, mikor jössz rá, hogy a PHP-nek baromira nincs fogalma arról, mi történik a böngészőben, mivel a PHP szkript a szerveren fut le. Az egy járható út, amit írtam (#3), illetve kereshetsz még magadnak alternatív megoldásokat, hátha van. De ezek után senki nem fog neked segíteni többet.

Részemről itt break;

2014. jan. 5. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Kb. 10 féle oldalt néztem meg köztük a stack-et is, php.net-et is. Nem nagyon találtam ilyet. Nem követelőzök... ha nem tudtok ilyenben segíteni akkor mindegy köszi.
2014. jan. 6. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!