Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás, hogyan tovább?

Programozás, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Valamilyen alap szinten tudok programozni c-ben és c++ ban. Valamint visual c++ al tudok alapvető windows form appokat csinálni, de fejleszteni szeretném magamat itthon. Az egyetemi szakon ahol vagyok, sajnos már nem lesz több programozással kapcsolatos tárgyam a mintatantervben, amit sajnálok, mert szeretem, csak valahogy sosincs rá időm. Miből tanuljak? Miket készítsek? Sima c++ tanuljak tovább , vagy c++/cli-t? Windows Form appokat csináljak, vagy console appokat? (leginkább az a célom a programozással, hogy hasznos legyen a szakterületem szempontjából ( mechatronikai mérnök))

Válaszokat előre is köszönöm :)

2013. dec. 17. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem értek a C-hez, de szerintem a konzolos applikációkat hagyd, mert egy cég akinek eladnád a programod nem bajlódna a konzollal, nekik az kell, hogy minden egyszerűen meglegyen jelenítve :D

Gui powa

2013. dec. 17. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Mechatoronikán érdemes lenne a beágyazott rendszerekkel is foglalkoznod, ha a c-s alapod meg van hozzá, akkor csak mikrovezérlő architektúrákkal kellene megismerkedned. Vagy ezen a területen még nagyon hasznos lehet, ha Linuxos AVR-es rendszerekkel is megismerkedsz.

Hogy windowsra konzolos vagy grafikus alkalmazást kell, azt meg úgyis a feladat határozza meg, nem értem miért kellene választanod a kettő között.

2013. dec. 17. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!