Egy abszolút kezdőnek aki csak a doc-t ismeri melyik a legérdemesebben tanulandó programozási nyelv?
Figyelt kérdés
Én a c++-ra gondoltam!2013. dec. 14. 20:00
2/5 anonim válasza:
Szerintem lényegiben mindegy melyikkel kezded (nem árt, ha valami olyan, aminek azért később munkapiacon is van haszna, mint pl. c++, java vagy c#), de amúgy bármelyik alkalmas arra, hogy az alapokat elsajátisd. A c++ továbbá OO programozásra is alkalmas.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor megveszem a c++ 24-óra alatt valamelyik kérdésben olvastam hogy az a legjobb ez igaz?
2013. dec. 14. 21:40
4/5 anonim válasza:
sajnos nem elég egy könyv arra, hogy megtanulj programozni
kezdőnyelvnek esetleg python (én még a C-t is ajánlom, de ezzel sokan nem értenek egyet)
5/5 anonim válasza:
Én c++ al kezdtem az a 24 órás könyv tökéletes a c++ verzió.
Ha abból megtanultad a nelvi elemeket akkor fontos még,hogy utánna gyakorolj sokat meg tanulás közben is.
Ennyi.
Utánna meg majd függvénykönyvtárakkal megismerkedsz meg adatszerkezetekkel is a netről.Aztán már tudsz is programozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!