Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Üdv. Amőbát kellene pascal-ba...

Üdv. Amőbát kellene pascal-ba megírnom. Vmi egyszerűbb verzíót nem tudtok?

Figyelt kérdés
3x3 as kellene megrajzolni #-így a keretet ebbe meg abc sor 123 oszlop révén kellene hivatkozni(x,o)-rel

2013. nov. 28. 17:17
1 2 3
 21/23 tabaki ***** válasza:

Free. Elvileg Turboval is mennie kéne.

Nekem mindenesetre működött. Annyit tud, hogy ketten tesznek felváltva, észreveszi a nyerést, döntetlen esetén a parti végét, és kiírja. Nem figyeltem a kérdésed feltételeire, ezért nem abc sorral, 123 oszloppal működik, hanem a számbillentyűkkel, leszel szíves elrontani a kívánalomnak megfelelően. Egyébként meg, ugyan, fordítsd már le, és próbáld ki. De elsősorban próbáld megérteni, mi mit csinál.

2013. dec. 1. 08:59
 22/23 A kérdező kommentje:
köszi,de nekem turbo-m van és abba nem fut, akkor constansal megróbálom.
2013. dec. 1. 15:38
 23/23 tabaki ***** válasza:

Nem tűnt fel, hogy le vagy maradva egy brossúrával? Azóta kaptál egy jobbat, magyarul, agyonkommentezve, nehogy valami homályban maradjon. Én a magaméról beszéltem. Az ollózott programodat egyébként Free Pascallal szintén le lehet fordítani, mint már említettem.

P.S.: Mi a fenének tanítanak nektek 16 bites DOS-ra való nyelvet? Minden infótanár meg van buggyanva?

2013. dec. 1. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!