Üdv. Amőbát kellene pascal-ba megírnom. Vmi egyszerűbb verzíót nem tudtok?
Free. Elvileg Turboval is mennie kéne.
Nekem mindenesetre működött. Annyit tud, hogy ketten tesznek felváltva, észreveszi a nyerést, döntetlen esetén a parti végét, és kiírja. Nem figyeltem a kérdésed feltételeire, ezért nem abc sorral, 123 oszloppal működik, hanem a számbillentyűkkel, leszel szíves elrontani a kívánalomnak megfelelően. Egyébként meg, ugyan, fordítsd már le, és próbáld ki. De elsősorban próbáld megérteni, mi mit csinál.
Nem tűnt fel, hogy le vagy maradva egy brossúrával? Azóta kaptál egy jobbat, magyarul, agyonkommentezve, nehogy valami homályban maradjon. Én a magaméról beszéltem. Az ollózott programodat egyébként Free Pascallal szintén le lehet fordítani, mint már említettem.
P.S.: Mi a fenének tanítanak nektek 16 bites DOS-ra való nyelvet? Minden infótanár meg van buggyanva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!