QtCreatorhoz ért valaki?
Figyelt kérdés
Volna pár kérdésem a programot illetően, mert semmit nem találni az interneten róla.2013. nov. 27. 16:47
1/7 anonim válasza:
Programoztam benne kicsit, de azért az utóbbi kijelentésed kissé erős.
2/7 A kérdező kommentje:
A "semmit" megfogalmazás tényleg erős volt ,de úgy értem ,hogy olyan kifejtősebb és részletesebb leírásokat nem találni a neten ,csak ilyen kisebb nagyobb tutorialokat ,amit pl küldél. Köszi mindenesetre ,mert természetesen jól jön, csak engem kifejezetten a symbian érdekelne ebben a környezetben ergo miket lehet készíteni és hogy a kiegészítők vagyis esetlegesen ilyen SDK alappal rendelkezve miket lehetne vele fejleszteni.
2013. nov. 28. 10:13
3/7 anonim válasza:
Ott van a teljes dokumentáció az oldalon, nem tudom annál részletesebb mit szeretnél.
4/7 A kérdező kommentje:
Egyenlőre elegendő a forrás már belátom :D Köszönöm
2013. nov. 29. 11:19
5/7 anonim válasza:
én tudom mi az a qt de a qt creator az mi? Annyit tudok hogyha symbianra akarod rakni akkor abba tudok segiteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Na az viszont nagy segítség lenne. Mert most elkezdtem tanulni a symbianra való programozást ,de mint várható volt azért nagyobb és mélyebb tudást kell már magam mögött hagyva nekikezdeni ,de azért félig meddig értem ,ami azért sanszos a végeredményt illetően. De szívesen venném ,ha segítesz ,továbbá a célom egy alkalmazás megírása csak.
2013. dec. 2. 08:53
7/7 anonim válasza:
Én találtam egy magyar könyvet a netten, ahol elég részletesen elmagyarázza az alapokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!