Igaz hogy direkt tesznek hibákat a windows-okbba?
Én egy osztálytársamtól hallotam hogy a:
-Windows 8 hibája az hogy nehéz kezelni,quick launcher nincs a tálcán
-Windows 7 hibája hogy abban sincs quick launcher nincs a tálcán
-Windows vista hibája abban sincs quick launcher nincs a tálcán
-Windows xp hibája pedig hogy skszor úra kell telepiteni
azt is mondta hogy a vista ugyan olyan mint a 7 nem értem miért mond ilyet ha neki vista is van meg 7 is és xp
"-Windows xp hibája pedig hogy skszor úra kell telepiteni "
Nekem kb 10 éve nincs újratelepítve. Okosan kell használni, nem össze-vissza telepíteni mindenféle hülyeséget rá...
Quick launch ... gyorsindító...van Win 7 és Vista alatt is, 8-ról nem tudok nyilatkozni.
"azt is mondta hogy a vista ugyan olyan mint a 7 " - Maximum csirkevakítás szempontjából. A Vista egy "piacfoltozás" ... valamivel kellett etetni a népet, amíg a Win 7-re vártak, be is bukott.
Az osztálytársad meg előbb olvasson a dolgok után, mielőtt ilyeneket mond.
Attól tartok, hogy az osztálytársa utánaolvasott dolgoknak, csak a rossz helyen. Nagyon sok fogalom nélküli ember osztja az észt az interneten, a többi fogalom nélküli meg ugye elhiszi ami neki tetszik.
Csak annyit mondanék, hogy nem kell szándékosan hibát beletenni egy programba, lesz ott elég magától is.
Igen, a Windows-ba direkt tesz hibákat a gyártó, hogy kevesebben vegyék meg, és ne legyen belőle haszna. Teljesen logikus.
(</sarcasm>)
nem direkt.
windows 8 ban meg a nehéz kezelés nem hiba, sőt nem nehéz az hanem sokaknak szokatlan. igazából az volt a céljuk még könnyebb legyen kezelni, felhasználó barátabb legyen mint elődei. annak aki nem ült még gépnél valószínűleg egyszerűbb a win8. aki meg már hozzá szokott az elődeihez, annak sem túl nehéz hozzászokni.
Osztálytársad szeret okoskodni, csak esze nincs hozzá, ebben ezek szerint az apjára ütött. Azért a következetessége becsülendő, az ember már a nagy számok törvénye alapján is elvárná, hogy ennyi állítás közé véletlenül becsúszik egy értelmes is, de nem.
(Igen, tudom, hogy ilyen törvény nem létezik, de a mondás igen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!