Kő, papír, olló pascalban, hogyan?
" működött is egy darabig de
utána irkálta össze vissza a dolgokat
gondoltam h valami gubanc van rákerestem
de aztán már nem próbálkoztam."
Na hát ebbõl így valóban soha nem is lesz program, szóval kérheted is az egyesed a tanártól...
Igen azt tudom h itt mindenki okosabb :D sajnos még az is aki még annyit se tud róla amennyit én (pedig ezt a tudást nem nehéz felülmúlni :D). Persze elhiszem h nagyon sok olyan ember van itt aki nagyon jó programozó de a válaszolók közül úgy gondolom h 2 ember van olyan aki tényleg tudja h mit szerettem volna.
Leírtam h meddig csináltam meg amire utána rájöttem h egyáltalán nem jó, ez után már csak az okos emberek válaszoltak, így megoldottam magam.
Szívesen fogadok segítséget olyanoktól akik tényleg értenek hozzá és nem csak okoskodnak közben pedig azt sem tudják miről van szó.
Nem írtál le semmi értelmeset. Nyugodtan olvasd vissza: egy darab problémát nem vetettél fel. Azt írtad, hogy 1) csinálja meg neked valaki ("meg tudnád írni a programot?") 2) csináltál valamit ami szar volt, de ehhez sem adtál semmit, hogy esetleg a hibáit megmondjuk.
Tehát te vagy a hülye, nem mi okoskodunk. Nem is derülhetett ki, hogy mennyire értünk bármihez, mert nem vetettél fel semmiféle problémát. Szenvedtél, szenvedtél, amikor rájöttél, hogy nem csinálja meg helyetted senki akkor elkezdtél hisztizni, aztán mégis találtál egy balekot valahol, amire most meg hatalmas az arcod. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!