Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan weboldal, ahol...

Van olyan weboldal, ahol nekem elkészítik a webshopot, s aránylag jó áron (részletek lent)?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyitni 1 weboldalt,viszont az ilyesmihez nem nagyon értek.

Olyan weboldalt keresek,ahol nekem elkészítik a webshopot,és a későbbiekben karban is tartják,és én szabhatom meg a kinézetet,vagy pedig egy alap weboldalt kapok és nagyon könnyűen ,szinte szájbarágós segédletek mellett eltudom készíteni ,és .hu-s végződésű legyen,azaz ne ilyen (pl:) webshop.uw.hu meg ilyenek.

Természetesen pénzért gondolom én is.

Ha netán több ilyen (lehetőleg magyar) weboldal van akkor a lehető legjobb ár/érték arányút szeretném megtalálni.

Lehetőleg nem havi 50,000-100,000 forintokért.

2013. okt. 29. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
profibb munkáért többet kérnek.. de talán megoldhatod ennyiből is, bár én biztosan rászánnám a pénzt
2013. okt. 29. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy tényleg profi webshop elkészítésének egyszeri költsége is bőven a 6-10-szerese annak az árnak, amit te itt leírtál, mint havi összeg.

De ez egyszeri, a havi díjakat a szerver/tárhely fenntartási összegek és az esetleges későbbi karbantartások adják.

Több netes cég van, sokan készítenek ilyet, de erre mindenképpen érdemes pénzt áldozni.

(Láttam magyar céget ami azt hirdette, hogy olcsón, profin dolgoznak. Háát, a demó oldalukból olyan 2 perc alatt kiszedtem az összes tárolt jelszót és minden adatot... Ennyit a legtöbb olcsó megoldásról.)

2013. okt. 29. 12:04
 3/6 iostream ***** válasza:
Vannak cégek, akik kész webshopot árulnak bérlésre, tehát befizeted a havi X forintot, és akkor használod az ő cuccukat, amit persze megdizájnolnak neked. De ez nagyon nem programozás témakör.
2013. okt. 29. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Google szoftverfejlesztési pályázat

Kijönnek olyan cégek, ahol pályázati pénzekből lehet ilyesmit csináltatni.

2013. okt. 30. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:

A legjobb ár/érték arányú megoldások általában valamilyen általános cms rendszer webshop moduljának a testreszabásán alapulnak. Ebben mi nem szoktunk indulni.

A mi cégünk egyedi, minőségi, jól keresőoptimalizált (tehát jól működő) webáruházakat készít, szerintem kedvező áron.

Amennyiben megkeresel a konkrét elképzeléssel (mennyi, milyen termékek), akkor szívesen adunk ajánlatot és kiderülhet, hogy jó-e az árfekvésünk. Természetesen vállaljuk az áruház követését, karbantartását is.

2013. okt. 30. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, a legjobb áron egy CMSből lehetne kihozni a kérésedet!

Ehhez egy jobb tárhely, ami még egy domain regisztrációt is tartalmaz 20 ezer forint körül van, ez egy évre a tárhelyed 2 évre egy .hu-s domaint fedez.

A cms-nek egyszerű a kezelése, ha találsz egy jó szakit, aki nem lenyúlós, akkor olcsón megúszhatod

illetve egy jó tárhelyet is keresned kell, azt a google-ben a tárhely szóra keresve találhatsz, az első 3 a legjobb!

Sok siker!

2013. okt. 31. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!