Milyen könyvből tanulhatnék meg programozni C nyelven?
Teljesen kezdő vagyok, még soha semmilyen nyelven nem programoztam. Jövőre mérnök informatika szakra szeretnék járni, és azt mondták, hogy előtte valamilyen szinten legyek tisztában a C nyelvvel.
Tehát olyan könyvre lenne szükségem, amiben teljesen az alapoktól mindent elmagyaráz. Tudnátok ilyet mondani?
Ilyen könyvet sokat találhatsz angol nyelven az interneten. Magyarul is van néhány, de egyik sem a legjobb.
Én C/C++ nyelvet az egyetemen tanultam meg az egyik tanár előadásán, addig én csak a Pascal-t tudtam. Attól a tanártól kaptam is néhány pdf állományt ezzel kapcsolatban.
Most éppen egy C/C++ programozás könyvet írok, de az nem lesz meg egyhamar.
Szerintem könyvből ilyet lehetetlen megtanulni. Ott az egyetemi előadásokon és gyakorlatokon is az. Ahhoz magadnak kell utána járnod a neten, valódi feladatokat megoldanod, konkrét problémákra megoldásokat keresned.
Kezdetnek végigpörgetheted ezt:
(javaslom kimásolni valahova, én szemrákot kapok ettől)
Aztán keress gyakorló feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!