Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javaban hogy lehet meg tudni,...

Javaban hogy lehet meg tudni, hogy egy objektumra van-e még hivatkozás, vagy a jvm már teljesen kirakta?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 09:02
1 2
 11/14 iostream ***** válasza:

Többszörös öröklődés elég kevés nyelvben van. A manapság használtakból kb csak a C++ az, ahol privát változó és többszörös öröklődés is egyszerre szerepel, ott pedig ha nem tudod, hogy a bázisosztály teljes egészében szerepel a leszármazottban akkor bizony nem tanultál eleget.

Szerintem nem érted te ezt a reflection dolgot, vagy nem érted, miről kéne tanulni. Nem borít semmit, az OOP alap doktrináit nem nagyon implementálja egy nyelv sem tisztán, mert az használhatatlan lenne.

2013. okt. 17. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"Sok helyen annyit tanítanak, hogy a privát adattagokat nem örökli a gyerek"

hát, vagy annyit, hogy a privát tag - öröklés ide vagy oda - csak a saját osztályból látható, csak itt a 'saját' szó helyére nem rakhatod be a child class-t, mint általában

2013. okt. 17. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:

#11, félreértettél. Te a szó szerinti többszörös öröklődésről beszélsz (A : [B, C]), én pedig a többszörös (egymás utáni) öröklődésről ( A; B : A; C : B ). Capisce?

De örülök, hogy tudod, mit kéne tanulnom. :)

Biztos mindenki szuperzseni de én sokáig nem tudtam, hogy lehetőség van reflectionre, mivel addig sosem kellett használnom, így szerintem meglepő elsőre milyen dolgokat lehet vele csinálni.

Szóval, ne engem próbálj piszkálni. Ha ennyire ráérsz magyarázni, akkor akár a kérdés feltevőjének is segíthetsz helyette.

2013. okt. 17. 16:05
 14/14 Srapnel ***** válasza:
Szerintem amire te ezt használni akarnád, arra a WeakReference alkalmas.
2013. okt. 18. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!