Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megoldható EXCEL-ben, hogy a...

Megoldható EXCEL-ben, hogy a B1 cellában figyelném meg hogy pl A1 cella értéke "A", akkor a C1 cella értéke legyen "0"?

Figyelt kérdés

2013. okt. 13. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Nem oda szeretném és kész."

kösz szépen

ennyi erővel:

"hogyan készítsünk excel dokumentumot?"

"ja, hogy nyissuk meg az excelt? neem azt nem szeretném, jegzettömbben nem lehet megírni?"

nem értettem, miért akarsz mindenáron VBS-t tanulni/használni, hogyha nincs is rá szükséged (mint kiderült abszolút nincs)

2013. okt. 13. 22:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem lehetett volna a kérdés megértése után egyértelműen megírni, hogy csak egy script-el lehet megcsinálni, és azt leírni? Egyszerű dolog? Ha igen, akkor csak le kellett volna írni a makrót és én meg bemásolva már rég használhatnám...
2013. okt. 13. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:

ketten válaszoltunk, mindketten tudjuk, hogy vbs-el simán megoldható, viszont (én) még egy sor kódot sem írtam benne, és nem is fogok

[link]

lehet próbálkozni

2013. okt. 13. 22:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Még ekkora köcsögöt, mint ez a kérdező.
2013. okt. 15. 10:09
 15/19 KissJani2 ***** válasza:
Miért lenne köcsög??? Őt az érdekli, hogy egy cellába írt fgv. tud-e módosítani más cella tartalmán sima excel függvénnyel. Őt a megvalósíthatóság érdekli, nem az, hogy meg lehet-e kerülni.
2013. okt. 15. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:

akkor ne csak védjed, hanem írjál neki egy kódot is

hajrá

2013. okt. 15. 20:22
 17/19 KissJani2 ***** válasza:
Nem írok semmit, mert nem tudom a választ. De a kérdését egyből megértettem. Kerülőutakat én is tudnék, de a kérdező nem arra kíváncsi.
2013. okt. 15. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:

mi is megértettük

pont ezért gondolom, hogy idióta user

és ezt user oldalról mondom

2013. okt. 15. 20:52
 19/19 KissJani2 ***** válasza:
Na jó, de ha sértegeted attól senkinek nem lesz jobb.
2013. okt. 15. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!