Hogyan tudnék két eltérő fájlt egyesíteni?
A lényeg a következő van 2 nyelvi fájl, eltérés van a kettő között. Az egy angol nyelvű a másik magyar. A magyar régebbi verziójú mint az angol. Így az angolban van pár új sor. Ez a syntaxis:
StringInfo
ID "IDS_RESEARCHSUBJECT_POPULATIONCAPBARRENPSI1_DESCRIPTION"
Value "By expanding cities under the surface, even larger populations on Barren planets under your empire's control can be sustained."
StringInfo
ID "IDS_RESEARCHSUBJECT_POPULATIONCAPDESERTTECH0_NAME"
Value "Improved Arid Colonies"
Egyesíteni akarom úgy a két fájlt hogy amihez nincs fordítás az maradjon úgy ahogy van, valami ötlet, program, vagy megoldás?
Én így csinálnám:
- fognék egy map-et, amiben a kulcs és az érték is string
- végigmennék az első fájlon, betennék minden (id, value) párt
- végigmennék a 2. fájlon, betennék minden (id, value) párt, ami ugye azonos id-nél felülír
- a végén ha kell, kiírnám a map tartalmát fájlba, úgy hogy végigmegyek a kulcsokon
Hát a Programozás kategóriában gondoltam programozásról van szó. :D
Nem vagyok benne biztos, hogy van olyan program, ami egyedi fájlformátumhoz végrehajt egy egyedi egyesítő algoritmust. Persze egyszerűbben tudnánk keresni, ha leírnád, milyen programnak a nyelvi fájlja ez, hátha az alapján már tudunk (tudsz) találni hozzávaló programot.
Amúgy meg: azt próbáltad már, hogy összekonkatenálod a fájlokat? Hátha a program az utolsó előfordulást használja egy programon belül. (Vagy ha az elsőt, akkor fordított sorrendben kell konkatenálni.)
Ez ilyen tipikusan összefésülés, merge feladat.
Nem túl bonyolult megírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!