Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy 10-12 éves gyerek, hogy...

Egy 10-12 éves gyerek, hogy tud programot írni?

Figyelt kérdés
egy oldalon azt olvastam hogy egy 12 éves írt egy operációs rendszert, meg egy másik samp-hez ír csalást
2013. okt. 3. 08:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
És képzeld NEM kizárt. Van olyan ember, aki fejben gyököt számol akármilyen számmal. Szerinted?
2013. okt. 3. 13:00
 12/24 anonim ***** válasza:
18%
én is 12 vagyok és tök egyszerű az egész semmilyen különlegesség nincs benne
2013. okt. 3. 14:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Pepe megmondta, ennyi.

Ő is oprendszereket ír szabadidejében, a szépírás házi után.

2013. okt. 3. 14:17
 14/24 anonim válasza:
Gépen nőt fel :)
2013. okt. 3. 14:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
apjától megtanulja, ennyi.. én is anno 10-11 évesen már tudtam alkalmazni a html-t mert apu megtanította. a programozáshoz már nem volt elég képességem úgy éreztem.
2013. okt. 3. 15:40
 16/24 anonim válasza:
19%
Ügyesen és okosan!! Én 11 éves vagyok, és íram már könyvet!
2013. okt. 3. 15:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 évesen kezdtem programozni C64 -en (mondjuk én nem oprendszert íram :D ), úgy csináltam, hogy fogtam egy könyvet, és elolvastam. Nem nagy mutatvány, igazából csak a motiváció a lényeg.
2013. okt. 3. 16:12
 18/24 anonim válasza:
51%
én 11 éves vagyok és csináltam egy új mikrószóft vindszószt
2013. okt. 3. 17:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Jó, én 4 éves vagyok, de már nyertem 3x az olimpián aranyérmet, most épp a nagydoktori címet szerzem meg, mellette meg a NASA kutató fizikusa vagyok.

Hagyjuk már a meséket.

Az, hogy 12 évesen írtál egy hello world-ot vagy egy háromszög-terület kiszámító programot, az qrva messze van a tudástól.

2013. okt. 3. 18:15
 20/24 anonim ***** válasza:

"én is 12 vagyok és tök egyszerű az egész semmilyen különlegesség nincs benne"

szerintem kevered a szezont a fazonnal

9 éves voltam, amikor netünk lett. 13 évesen már toltam a php-t, html-t, css, pascal, delphi 7.0 (2d snake-t csináltam csak), vbs alapjai, javascript.

ezeknek a fele leírónyelv. ez nem programozás. html, ugyan már. megtanulod a tag-eket => értesz a html-hez. ez kb. ennyiben merül ki. a pascal, delphi, javascript már inkább-inkább; azokban sem fogsz valószínűleg operációs rendszert írni.... ezekhez csak logika kell (meg a parancsok ismerete). az még nem programozás, hogy kiírod a képernyőre a "Hello World!"-öt. (attól, hogy tudok sütni krumplit, még nem leszek szakács.. ugye..) én sem számítok zseninek, manapság senki nem az. ezzel nő fel ma akit ez érdekel, és megy. infóból valamivel jobb lesz a többinél, és ennyi. azt meg ne akarja senki bemesélni nekem, hogy majd 12 évesen op. rendszert írt egy gyerek...

2013. okt. 3. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!