Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha C#-ban jártas vagyok,...

Ha C#-ban jártas vagyok, hogyan lehet többet tanulni?

Figyelt kérdés
Üdv, eljutottam oda, hogy kisebb projekteket össze tudok már rakni, úgy érzem a kód minősége sem olyan rossz, Github-on hasonló megoldásokkal találkozom mint az enyém, ezért úgy érzem kifacsartam mindent a C#-ból. Tudom, hogy ez nem igaz, de nem tudom kitalálni hogy szerezhetnék több tapasztalatot? Inkább az elméleti dolgok felé tudnák szerintem menni, de hol találok olyan oldalt, ami elmélettel foglalkozik?
2013. aug. 29. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdemes olyanokat is átnézned, mint az Extension Methods, Lambda Expressions, LINQ, Reflection, Threading, Object Serialization és még sorolhatnám.
2013. aug. 29. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Az Extension method, Lambda és LINQ már megvolt, most épp a Regexekkel bűvészkedem, mert az alapok könnyűek, mégsem sikerül semmi benne úgy ahogy kellene... Egyébként épp az ilyesmikre gondoltam, olyan részeire a .Net-nek, amilyenekre még nem tévedtem, köszönöm hogy írtál.
2013. aug. 29. 21:02
 3/6 iostream ***** válasza:

1. Itt az ideje, hogy elkezdj komolyabb könyveket olvasni.

2. Új dolgokat úgy fogsz tanulni, ha találkozol egy eddig nem ismert problémával, és megoldod. Tehát új problémákat keress.

2013. aug. 29. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem jut semmi az eszedbe, keress egy alkalmazást, pl. játékot, ami már létezik, és írd meg a saját verziódat. A követelmények adottak, a célok ismertek, ezek elemzésére nem kell sok idöt áldozni. Közben rengeteg apróbb-nagyobb kérdés felmerül, az idöd nagy részében a megoldásra koncentrálhatsz, nem a folyton változó "követelményekre" (minden nap lejön a fönök és kitalál valamit, ami jó lenne marketing szempontból, te meg folyton faraghatod át az egészet, nem sok idö marad tökéletesíteni).
2013. aug. 30. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy ideje azzal múlatom az időmet, hogy a különböző többszálúsítási lehetőségeket tesztelem, melyik a gyorsabb és milyen környezetben. De egyébiránt kötve hiszem, hogy van ember ezen a világon, aki a .NET minden lehetőségét kiaknázza a munkája során, tanulnivaló mindig van.
2013. aug. 30. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

"Néhány kisebb project"

Ez így nem sokat árul el. Írd le konkrétan, milyen project-jeid voltak/vannak, úgy könnyebb lesz megtalálni azokat a területeket, amiket még nem érintettél.

2013. aug. 31. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!