Tudtok egy olyan programot amivel lehet 3d játékot késziteni?
Bármivel lehet szinte 3D játékot csinálni, bármilyen programozási nyelvvel.
Csak érteni kell hozzá...
Az a gáz, hogy te olyasmit szeretnél, hogy tessék itt van pár kód, azokat bemásolod, meg nyomsz hozzá 2 gombot és kész a játék.
Na ilyen nincs.
Hiába a sok segédeszköz, azért manapság is egy játék (pláne 3d-s) elkészítéséhez megfelelő tudás és alapok kellenek.
Ess neki a programozás tanulásnak és menni fog majd.
Az igazság az hogy csak C++-ra megy a programozás.
Egy pár Kódot ismerek GameMaker-re csak nem tudom müködnek-e
más játék készitő programban
C++ban is lehet játékot csinálni, csak kicsit nehezebb mint Game Makerben.
Kell hozzá egy directX/opengl-es függvénykönyvtár, és egy 3D modellezző pl. blender mondjuk ha komolyan akarsz játékot fejleszteni akkor tanuld meg a blender kezelését + izlés szerint a directX-et vagy az OpenGL-t.
Helo ha komolyan gondolod hogy játékokat szeretnél készíteni akkor ne game makeres hanem egy komolyabb enginnel sokkal több tutorral rendelkező programot próbálj. Én pl a Unity3d-t használom nagyon sok video tutor van a neten igaz nem magyar de ha már ismered valamennyire a programok logikályát hogy épülnek fel akkor magyarázat nélkül megérted.
Én ezt használom csak folyamatosan gyártanom kell magamnak a modelleket amiket használok, de lehet használni a unity ingyenes asset store os modelljeit.
Itt az oldal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!