Hogyan lehet olyan parancsot, vagy programot készíteni, ami törli az eggyes mappák tartalmát?
Figyelt kérdés
Például ha törölni akarom X mappa tartalmát, az mindenféle jelzés nékült törli.2013. ápr. 30. 17:43
1/6 anonim válasza:
Win alatt del, linux alatt rm. Megfelelően paraméterezve kérdés nélkül töröl tartalmat, mappákat, amit beállítasz,
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! De én egy kicsit új vagyok ebben a témában, segítenél? Én arra gondoltam, hogy mikor én akarom, akkor törölje.
2013. ápr. 30. 17:50
4/6 anonim válasza:
Csak úgy magától nem fog futni. Amikor akarod akkor beírod a parancssorba és megcsinálja. Ha időzítetten kell, akkor ott a feladat ütemező (persze még mindig nem tudjuk milyen oprendszerről van szó)
Ha rendszertakarítást szeretnél csinálni automatikusan, akkor jobban járnál egy spec. progival, amit ezt elvégzi szakszerűbben, mint egy saját script.
5/6 A kérdező kommentje:
Windows 7 Home Premium N. Ezt általában CCleaner-re bízom. Várjatok, ott nem lehet hozzáadni, hogy mit törölhet? Mert arra emlékszem.
2013. ápr. 30. 17:54
6/6 Golan Trevize válasza:
De, lehet hozzáadni foldereket valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!