Egy átlagos ember ha ért az informatikához meggazdagodhat játék készítésből? Ha igen, mi za út, hogyan?
"A Minecraft objektíven nézve egy rakás fos, mind technikailag, mind mint játék. Szinte minden vetélytársa jobb szinte mindenben. De ez volt az első, amit felkapott a hype, ezért ez lett A Minecraft."
0%-ban hasznos :D Ritka hülyék, akik ezt lepontozták..
iostream
szerintem 1-2 óránál többet nem játszottál vele, anno nekem is ez volt a véleményem - aztán elkezdtem építeni egy kikötőt egy hegy gyomrába, utána a csónakokat bent tartó szerkezetet, aztán egy liftet, aztán rejtett ajtókat, aztán egy víz alatti várost, aztán egy metrót a két hely között, aztán..
Más játékban vagy nincs ennyi lehetőség, és\vagy lényegesen bugosabb. Egy indie játék meg nem nagyon kap alaptalanul hype ot, nem ment sok-sok pénz marketingre, trailekre, miegyébre.
Van jó példa ugyanerre AAA kategóriában is, nézd meg a codot, aztán a medal of honor t, vagy a battlefieldet, aztán a homefrontot. Végső soron ugyanaz, csak épp az egyik sokkal jobb, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!