Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A dll-ek nyelvfüggetlenek?

A dll-ek nyelvfüggetlenek?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy egy eredetileg c# nyelvben írt keretrendszert tartalmazó dll-t be tudok-e építeni pl. egy c++ -os projektbe? Nem foglalkoztam még korábban ezzel, így nem sokat tudok róluk.
2013. aug. 4. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, viszont arra vigyázni kell, hogy a C#-ban írt dll egy .NET-es assembly (tehát más, mint egy natív dll)

Feltételezem, hogy a C++ kódod natív.

Itt találsz leírást róla:

[link]

2013. aug. 4. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Alkalmas ez nagyobb keretrendszereknél is? Konkrétan a steamkit2-t szeretném betölteni a projektembe, nekem nagyon nem tetszik a c#, ezért akarnék c++ -ban dolgozni a betöltött könyvtár mellett.
2013. aug. 4. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
persze, elvileg mennie kéne
2013. aug. 4. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Létezik .NET-es C++ is, ha jól tudom
2013. aug. 4. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, de az deprecated. Ezért írtam, hogy feltételezem, hogy natív kódot ír.
2013. aug. 4. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Az egyetlen elméleti kitétel, hogy a használt nyelv támogassa a stdcall hívási konvenciót. Ellenben, ahogyan előttem is említették, a C# -ban írt dolgok nem natívak.
2013. aug. 8. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!