Miért nem működik a NetBean-s a gépemen?
Van egy lenovo g580-as gépem(windows 8;64-bit;2.4ghz)amire meg szeretnék tanulni programozni az Oracle NetBeans nevű programmal.Találtam egy oldalt ami megtanít a java nyelvre,de ahhoz leírja,hogy szükség van a NetBeans-re mert ezen tanít programozni.Mellékelt linket is:
Letöltöttem a megfelelő verziót és mikor elindítottam az installer-t elkezdte felkészíteni a fájlokat(van egy csík ami azt jelzi,hogy hogy áll a program telepítése,ez most a 1/3-ánál volt)és hirtelen feltöltötte a csíkot és amit kiadott azt mellékeltem képként.Nem tudom,hogy mi a baja,mert valamilyen kompatibilis hibáról ír,de két verzióját lehet letölteni,(x86;x64)mind a kettő esetében a mallékelt képet kaptam befejezésül.Mi lehet a rossz?
Szerintem az lehet a trükk, hogy X86-os verziót kell leszedni 64 bites Windowsra is. Régebben Eclipse-szel (pontosabban Android SDK-val) futottam bele hasonlóba.
Egyébként meg egy kép tényleg jó lenne (de legalábbis hibaüzenet):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!