Hogy kezdjek el programozást tanulni? Többi lent
Otthonról szeretnék megtanulni programozni, tudtok ajánlani,hogy mivel kezdjem vagy modjuk melyik nyelvet érdemes megtanulni elsőnek vagy videókat tudtok ajánlani?
Értelmes válaszokat szeretnék nem olyat, hogy:
Gugli a barátod.
Egyetértek io-val, semmi speciális nincs a kérdésedben, ami miatt indokolatlan lenne a kereső használatát ajánlanunk:
Egyébként ha programozni akarsz, igenis ismerned és használnod kell a Google-t.
Desktop gépekre és webre is.
Tudom ezekhez min. kell egy pascal vagy c++ nem?
Lécci tudom, hogy sok ilyen kérdés van de ti könnyeben el tudjátok magyarázni nekem, hogy mivel kezdjek.
"ti könnyeben el tudjátok magyarázni nekem, hogy mivel kezdjek"
Igen, csak amikor MINDEN EGYES HÉTEN el kell magyarázni valakinek UGYANAZT, az uncsi és idegesítő. Erre van a kereső. A GYK is ajánlja, mielőtt véglegesíted a kérdést. Még a te kérdésed alatt is van egy szép dobozka "Kapcsolódó kérdések" címmel. Azért gyakori kérdés a gyakori kérdés, mert sokakban felmerül. És az oldal azért van, hogy összegyűjtse ezeket. EGY PÉLDÁNYBAN, amit mindenki megtalál. Ha akar, ugye...
-*-
Jó, röviden.
- programozás alapjairól szóló könyvet tessék olvasni
- aztán egyszerű nyelvnek pölö jó a Python. Persze a Pascal is. De mindenki mást fog mondani.
Egyébként nem a nyelv a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!