Weblapkészítés c++al?
Sziasztok van egy feladatom,hogy egy belépést kell elvégeznem és van egy kikőtés,hogy php-t asp.net-et nem használhatok így a c++ maradt nem dolgoztam még vele.
php-zom 4.éve,hogy tudom úgy fordítani a c++-t hogy a szerveren is futatható legyen?
Tehát van a html kód és a html kódban szeretném a c++-t írni ilyen lehetőség van?

Hát ööö, szerintem nem nagyon, legalábbis nem tudok róla :D
Most hirtelen gondolkoztam mindenféle agyatlan hacken, hogy figyeled a bejövő kapcsolatot a szerveren, és c++-ből összeállítasz egy webresponse-ot, ami visszaad egy HTML oldalt, de az már eléggé elborult dolog :D
Bár kivitelezhető :P

Nem értem Butcher minek okoskodik bele, ha nem ért hozzá, és főleg hogy lett 100%-os a válasza, amikor baromság. Hiába akarod figyelni a portot, ha már ott figyel valaki, márpedig egy webszerver már feltehetőleg figyel ott (gondolom nem teljesen saját hosting). Ráadásul a technológia létezik, úgy hívják hogy cgi, és bármilyen programnyelvvel működik, ugyanis az az alapelv, hogy a standard kimenetre kiírt dolgokat adja vissza válaszként a webszerver.
Ki kell deríteni, milyen futtatási lehetőségek vannak a szerveren, vagy ha hozzáférsz, akkor rakj fel egy normális keretrendszert (pl Django, Ruby on Rails, ezek persze nem C++-osak, de a C++ ide nem javasolt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!