Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire húzós egy navi...

Mennyire húzós egy navi programozása?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha vesz valaki egy sima mezei navit, térképek nélkül, az internetről számítástecnkiai képesítés nélkül is fel tudja javítani?
2013. júl. 7. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit értesz feljavítás alatt?
2013. júl. 7. 18:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogy használható legyen. Ne csak fényképek, zenék tárolására, hanem navigálni lehessen vele, mint a gyári gps-ekkel.
2013. júl. 7. 18:55
 3/12 iostream ***** válasza:
Nem, mert többnyire zárt a kód, vagy ha nem, akkor is baromi bonyolult.
2013. júl. 7. 18:56
 4/12 iostream ***** válasza:
Jah értem a problémát. Ez nem programozás téma, ez arról szól, hogy szerezni kell egy tört verziót térképekkel. A tört verzió feltehetőleg nem fogja ellenőrizni a licenszt. De ez csalás, és ne csináld. Meg ha nem jöttél még rá akkor buta is vagy hozzá gondolom.
2013. júl. 7. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, ezt még profi szakértelemmel is nehéz, hát még ha valóban zárt forrású a cucc, akkor pláne.
2013. júl. 7. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:

"hanem navigálni lehessen vele"

Nem igazán értem... veszel egy navit, és fel akarod javítani, hogy navigálni is lehessen vele. Miért amúgy nem lehet vele navigálni? Akkor miért hívják navinak és miért veszed meg? :D

Nem zárom ki, hogy fogalomzavarban vagyok, de akkor mit értesz "navi" alatt?

A rendszerét valóban nem fogod tudni meghekkelni, pláne, ha nem is tudod, mi az a hello world.

Amúgy meg jobban jársz egy okostelefonnal, azon is van navigáció, és sok egyéb - minden egy helyen.

2013. júl. 7. 19:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
olyan kék navira gondol, aminek usb-s haja van
2013. júl. 7. 19:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz hogy letöltesz netről navigációs programot és rárakod a gps-re ahhoz nem kell számítástecnkiai képesítés.A torrentekbe leszokták írni mit kell csinálni.
2013. júl. 7. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:

"olyan kék navira gondol, aminek usb-s haja van"

Vazze :D:D:D:D és tényleg! eszembe se jutott :D:D

2013. júl. 7. 21:40
 10/12 tabaki ***** válasza:

"eszembe se jutott"

Énnekem meg más nem is. Látod, ezért jó a műveletlenség, rövidre zárja a bonyolult problémákat. ;)

2013. júl. 8. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!