Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Gravitáció programozása?

Gravitáció programozása?

Figyelt kérdés

Sziasztok,készítek egy labdás játékot(c++) és amikor elindítom a labdát akkor felrepül és kb 0,2s alatt leesik tehát egy picit gyors és én azt szeretném,hogy a gravitáció hasson a labdára gyorsulásnál.

Alap gondolatom hogy egy adott magasságból ledobunk egy testet itt egy labdát akkor így a gravitációs erő fog rá hatni.

Ezt úgy oldottam meg,hogy egy osztályt létrehoztam ami tárolja a gravitációs gyorsulást és a magasságot,de sehogy se működik. Valaki segítene? Alapvetően nem kapok vissza hibát,de nem működik nem kódra vagyok kiváncsi mert azt megtudom írni csak egy megoldás menetre.az enyém nem működik.

2012. dec. 14. 13:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Tipp: keress elő egy középiskolás fizika könyvet, abban benne lesz minden képlet ami neked kell, csak szó szerint le kell programozni őket.
2012. dec. 14. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!