Segítség BIOS-ban?!
IBM BIOS Setup Utility-a BIOS neve.Nem nagon értek hozzá!A windows xp-t szeretném boot-olni cd-vagy dvd-ről!Mind kettőre kiégettem!A BIOS-ban belemegyek Startup,azon belül BOOT!itt mondták hogy át kell valamiket állítani,de nem tudom miket!Nekem így vannak sorban:
1: IDE HDD0:Toshiba MK4026GAX-(PM)
2: USB CD:
3: Legaci Floppy Drivers
4: IDE HDD1:
5: USB FDD:
6: -USB HDD
7: IDE HDD2:
8: PCI LAN: MBA V7.7.5 Slot 0200
Excluded from boot order:
: ATAPI CD0 :
: ATAPI DC1 :
Laptopom elég régi,most Win 7-van rajta,de lassú,ezért raknák rá xp-t!Nero-ban a win7-et adatlemeznek írtam ki ISO-ban(mármint a WinRAR-os fájl van rajta,benne minden fájl)!Lenovo T43!
Előre is köszönöm a segítséget!ALEX
Érdekes mert a CDmeghajtód - ATAPI CD0 - a kizárt eszközök között van, pedig talán arról kéne bootolni.
Kizárt, hogy az 1,3,4,5,6,7,8 lenne. A 2-es egy külső meghajtó lenne, de ha nincs akkor ugye nem bootolható, de kipróbálhatod, majd azután ha jól kiírod a telepítőlemezt, mert adatlemezként nem fog bootolni se a CD-ről se a DVD-ről. Képfájl lemezre mentése vagy képfájl felírása funkcióval kéne kiírni, mert csak úgy fog bootolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!