Hogyan lehet Windows 8-ban megcsinálni, azt, hogy normálisan induljon el a Linux CD-ről? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy Ubuntu Linuxot majd kiírtam CD-re(ISO képfájlként), beállítottam a bootolást CD/DVD-re, de semmi ugyanígy a Windows 8 indult. Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 7. 10:49
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ISO-ként kellett volna kiírnod az Ubuntut?
2/10 A kérdező kommentje:
Ha nem úgy akkor hogyan?
2013. jún. 7. 10:59
3/10 anonim válasza:
A legtöbb CD író programban van olyan funkció, hogy Lemez másolása, vagy ISO képfájl lemezre írása. Az első funkció akkor jó, ha a képfájlt virtuális meghajtóval használod, ezt a Win8 beépítetten támogatja. A második konkrét ISO képfájlt ír ki. Mindenesetre a sima Adat lemez készítése, és hasonló funkciók semmikép sem jók!
4/10 A kérdező kommentje:
A ISO képfájl gondolom jó (mert amikor beteszem mutatja az Ubuntu jelét)a botolással lehet baj:Bekapcsolás után F2, majd átállítom bootolást és utána F10-kiír egy üzenet és enter(nyomtam y, z-t is de az nem csinál semmit).Jól csinálom, ha nem akkor mi a gond?
2013. jún. 7. 11:38
6/10 anonim válasza:
Érdemes lenne kipróbálni egy másik géppel is azt a CD-t.
7/10 A kérdező kommentje:
A gépem új a CD pedig egy 700 MB.-os SONY CD-R és most jelenleg nem tudom kipróbálni másik gépen:(.
2013. jún. 7. 11:57
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Iso-ként egész biztosan nem fog működni semmilyen gépen.
"Lemezképből lemez készítése" funkcióval kell kiírni.
10/10 A kérdező kommentje:
Már sikerült, most ezzel van a baj:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
2013. jún. 7. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!