Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP/XAMPP frissíthető külön?

PHP/XAMPP frissíthető külön?

Figyelt kérdés
XAMPP-ot használok, és most olvasom, hogy kijött a PHP új verziója. Ilyenkor frissíthetem külön a PHP-t, vagy várjam meg, amíg kijön egy új XAMPP?

2013. jún. 21. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell kapkodni. :)

Egyébként szerintem a fapados módszer működhet: Megkeresném a XAMPP mappájában, hogy hol van a PHP, és felülírnám az új verzióval. (Persze a config fájlt nem. :))

2013. jún. 21. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Frissitheted kulon, inkabb az a kerdes, hogy tenyleg szukseged van-e ra. Tud valami olyat, amire egeto szukseged van es a regi nem tudta? Mert ha nincs akkor minek? Akkor inkabb vard meg mig kijon az uj xampp
2013. jún. 21. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:

ráérsz a frissítéssel, a szolgáltatók többsége úgyis le van maradva minimum egy évvel...

ha viszont csak kipróbálni akarod akkor megteheted, a php könyvtár tartalma simán cserélhető

2013. jún. 21. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!