Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ahhoz hogy jó programozó...

Ahhoz hogy jó programozó legyen valaki, élettelennek kell lennie?

Figyelt kérdés
Beszélgettem ismerőseimmel akik programozó matematikusnak tanulnak és azt mondták, hogy készüljek fel, rá hogy semmi másra nem lesz időm, csak gépezni. Bulizásról ne is álmodjak aztán ha dolgozni kezdek, szintén nem lesz szabadidőm. Igaz ez?

2013. jún. 18. 11:48
 1/7 yuda ***** válasza:
100%

Két kérdés:

-El tudod magad képzelni ilyen mukakörben?

-Ha válaszod igen, akkor ...el tudod magad képzelni ilyen munkakörben élettelenül?

Naugye:D

Úgyis rajtad múlik és a személyiséged a tiéd.

Szabadidődet pedig te osztod be.

Tarts tudatosan egyensúlyt: tanulás, munka és szabadidő és nem lesz gond.

2013. jún. 18. 11:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Élettelenül esélytelen. Kizárt hogy egész életemet egy monitor előtt töltsem, viszont ettől még lehetek jó és keresett programozó?
2013. jún. 18. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz.
2013. jún. 18. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az informatikusok szokták a legkeményebb bulikat tartani, szerinted akkor a programozóknak nincs életük?
2013. jún. 18. 14:21
 5/7 tabaki ***** válasza:

A két dolognak nincs köze egymáshoz, én például zombi vagyok, de egyáltalán nem tudok programozni...

Semmilyen munkát nem fogsz jól végezni, ha a bulizáson jár az eszed. Ennyi erővel a madarászok, zongoraművészek, árvízi mentők, néptáncoktatók, stb. élete se más, mint lélektelen robot. Az egésznek akkor van értelme, ha adott esetben rá tudsz kattanni a feladatra -- akkor is, ha azt éppen muszájból kell csinálnod --, aztán amikor megvan, akkor úgy pörögsz, ahogy akarsz. Szerintem több örömöd is lesz benne, mintha mást se tennél egész nap.

2013. jún. 19. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz,bár sok áldozat kell,de szerintem megéri.

Jó szakma,kreatív,bárhol dolgozhatsz csak egy vas kell és ennyi,meg net.

Lehetsz akár Dubaiban is a cég meg valahol 10000km-re arrébb.

Plusz nem kevés zsé,mindegyik spanom nagylábon él fejlesztőként.

Eleinte tuti lemondás erre készülj de valamit valamiért.

2013. jún. 19. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Amire készülj, hogy sose tudsz eleget tanulni. És ezt most vedd szó szerint. Ami azt is jelenti, hogy nyugodtan kikapcsolódhatsz, mert sose leszel teljesen naprakész. Persze ettől még törekedni kell rá, programozóként a karrieren át tartó tanulás biztosított.
2013. jún. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!