Mennyit ér egy c++-os OKj-s képzés, és mennyire nehéz?
Erre a képzésre gondolok, elég durván hangzik, hogy drivereket kell írni meg hasonló, de eléggé érdekel a programozás és Pythonban tudok is pár sort írni, mennyire lenne nehéz? Matek nem megy annyira jól (főleg a geometria és a koordináta geometria nem megy,de az algebra, kombinatorika és az analízis viszonylag jól megy). Tudnék ezzel 3-4 száz ezres munkát találni 2 év után? Valaki járt erre, vagy ismerőse esetleg?
18 vagyok, de a bmere nem jutnék be, óbduaibe meg nem szeretnék menni
Köszi a válaszokat!
"akár azt is megteheted, hogy saját driver-programot írsz a kedvenc videokártyádhoz"
Szövegértelmezés.
"Tudnék ezzel 3-4 száz ezres munkát találni 2 év után?"
találni találnál, csak elvégezni nem tudnád, szerintem.
Amiért 3-400 000-et perkálnak azt nem kezdő OKJ-s emberkének adják oda, hanem mérnöknek, tapasztalattal. Nem a semmiért kerül annyiba.
Amúgy a piaci értéke egy ilyen képzésnek kb 500 000 Ft.
"óbduaibe meg nem szeretnék menni "
Miért?
Az ország egyik legjobb informatikai lara a Neumann János, csak szólok.
Ez egyénenként más.
"elég e bejárnom órákra"
biztos, hogy nem elég...
Én itthon tanultam meg programozni több nyelven is.
nem jutnál be a bme-re? mármint infora?
akkor ne búsulj, mert aki ide nem tud bejutni, az elvégezni sem tudná, sajnos azt kell hogy mondjam
(feltételezem a tavalyi ponthatárt vetted alapul, mert az ideit még nem tudhatod, bár ez a kapacitás dolog tényleg aggasztó)
Hát nem tudom, én ezt inkább elkerülném, nem csak azért mert "csak" OKJ.
Ha ilyen érdekel, akkor inkább BME-t kéne próbálni, vagy talán az Óbudait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!