Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen mértékben lehetne ezt...

Milyen mértékben lehetne ezt megvalósítani?

Figyelt kérdés

Nem gondoltatok bele még abba, hogy milyen jó lenne ha sok programozó összedobna egy virtuális várost, vagy földrészt és egy csomó embert beletenni, akiket felruháznának olyan magas szintű intelligenciával, hogy ők azt hinnék hogy valódi emberek és egy valódi világ, amiben szerepelnek?Tudnál háborúkat generálni, természeti csapásokat,mindent.Ugyanúgy élnének mint a rendes emberek.Tisztára mint a Mátrix.

Lehetne figyelni a képernyőn hogy éppen mit csinálnak.Akár te magad lehetnél az építész.Vagy az isten.

2009. okt. 8. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Te vagy a hülye.
2009. okt. 27. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Az elgondolás nem rossz. :)

Ahogy leírták már előttem, egyszerűen nincs olyan szinten még az informatika, hogy ezt, vagy akár csak távolról is hasonlót meg lehessen valósítani.

Ha jól tudom, Japánban sikerült egy sima bogár viselkedését szimulálni. Vagyis a MI valahol ezen a szinten tart jelenleg... :)

A Second Life pedig egy mesterséges világ, ahol valódi emberek irányítják a karaktereiket. Télleg, tök régen néztem már körül arra... :)

2009. nov. 11. 11:33
 13/13 anonim válasza:
Oké azt szerenéd hogy azthigyjék az ,,emberek"a játékban hogy valósak?Akkor ök is olyan rosszul éreznék magukat mint mi Ha árviz van stb?És te szeretnél istent játszani?Belegondoltál te ebbe?
2010. márc. 15. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!