Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#: a mentett program áthelyez...

C#: a mentett program áthelyezése hogy el is induljon, hogyan kell?

Figyelt kérdés
Ugye mikor mentek egy programot beleteszi egy olyan mappába amilyen nevet adtam neki. De ha ezt áthelyezem akkor nem tudom betölteni a programot. Nem magát a programot hanem a kódot a design-el együtt. Ezt meg lehet valahogy oldani? Valahogy úgy áthelyezni hogy továbbra is betöltsön a kód.
2013. jún. 7. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A projekt fájllal együtt kell mozgatni a fájlokat és akkor nincs gond.
2013. jún. 7. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:

De ez a baj hogy az EGÉSZ mappával mozgatom a programot, tehát létrehozom pl itt: C:\Documents and Settings\x\Asztal

, ugye akkor az asztalon pl létrehozza úgy hogy WindowsFormApplication1, tehát

C:\Documents and Settings\x\Asztal\WindowsFormApplication1

Áthelyezem ide:

C:\Documents and Settings\x\Asztal\Programok\WindowsFormApplication1

akkor nem tölti be. Pontosabban betölti de a kódot nem mutatja, a designer-t nem mutatja. A View menüpontban is néztem hogy meg lehet- e jeleníteni de nem.

2013. jún. 7. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az egész projekt mappát mozgatod, akkor annak bárhol (másik számítógépen is) működnie kell. Hogyan próbáltad megnyitni? Lehet ezzel rontottál el valamit. És egészen biztos, hogy a teljes mappát mozgattad és a megfelelő mappát?
2013. jún. 7. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Tényleg én rontottam el valamit, már megy.

Azért köszi.

2013. jún. 8. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!