Űrlap küldése php?
Készítettem egy űrlapot html-be hozzá egy php fájt annyi a lényege hogy az internetező be írja az adatokat és rákattint a "Küldés" gombra és elküldi az adott e-mail címre ennyi.
El is küldi fasza:D de elirányít egy sima honlapra de ezt nem szeretném, hanem azt kéne hogy mint ha frisítené a honlapot ott marad.
PHP:
<?php
$cim = "kakablast@hotmail.com"; //ide add meg azt az email címet amely fogadni fogja az üzeneteket
$fullname = $_POST["fullname"];
$phone = $_POST["phone"];
$email = $_POST["email"];
$message = $_POST["message"];
{
$cim = "kakablast@hotmail.com"; //ide is írd le a fent megadott címet
$fullname = $_POST["fullname"];
$phone = $_POST["phone"];
$email = $_POST["email"];
$message = $_POST["message"];
$fejlec = "Content-type: text/html; charset=ISO-8859-2\r\n";
$tartalom = "Neve: $fullname\n Tel: $phone\n E-mail: $email \n Uzenet: $message \n"; //ez lesz az email tartalma
$send = mail($cim, "E-mail", $tartalom, $fejlec);
}
?>
Előre is köszi.
3-nak: azzal a "$send="-el csak eltárolja a mail() visszatérési értékét (bool), én nem hiszem, hogy az gondot okozhat. :)
Én igazából azt nem értem, hogy 1) minek ez a kacsacsőrözés és 2) minek kell kétszer csinálni azt az 5 értékadást. Gyakorlatilag ennek semmi értelme, plusz hatása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!