Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Űrlap küldése php?

Űrlap küldése php?

Figyelt kérdés

Készítettem egy űrlapot html-be hozzá egy php fájt annyi a lényege hogy az internetező be írja az adatokat és rákattint a "Küldés" gombra és elküldi az adott e-mail címre ennyi.

El is küldi fasza:D de elirányít egy sima honlapra de ezt nem szeretném, hanem azt kéne hogy mint ha frisítené a honlapot ott marad.

PHP:

<?php

$cim = "kakablast@hotmail.com"; //ide add meg azt az email címet amely fogadni fogja az üzeneteket

$fullname = $_POST["fullname"];

$phone = $_POST["phone"];

$email = $_POST["email"];

$message = $_POST["message"];

{

$cim = "kakablast@hotmail.com"; //ide is írd le a fent megadott címet

$fullname = $_POST["fullname"];

$phone = $_POST["phone"];

$email = $_POST["email"];

$message = $_POST["message"];

$fejlec = "Content-type: text/html; charset=ISO-8859-2\r\n";

$tartalom = "Neve: $fullname\n Tel: $phone\n E-mail: $email \n Uzenet: $message \n"; //ez lesz az email tartalma

$send = mail($cim, "E-mail", $tartalom, $fejlec);

}

?>

Előre is köszi.

2013. máj. 30. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen honlapra irányít, de ahhoz hogy ott maradjon, ezt a PHP kódot az űrlap tetejére illeszd be, és a form action legyen üres.
2013. máj. 30. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ működik, csak annyi a baj hogy így nem küldi a e-mailt. Miért?
2013. máj. 30. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Legalább 9 éve nem használtam PHP-t, de szerintem ha a "$send = " részt törlöd a mail elől, és a szerver támogatja, akkor menni fog. Ha pedig marhaságot írtam, akkor elnézést, de megkopott a memóriám.
2013. máj. 30. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:

3-nak: azzal a "$send="-el csak eltárolja a mail() visszatérési értékét (bool), én nem hiszem, hogy az gondot okozhat. :)

Én igazából azt nem értem, hogy 1) minek ez a kacsacsőrözés és 2) minek kell kétszer csinálni azt az 5 értékadást. Gyakorlatilag ennek semmi értelme, plusz hatása nincs.

2013. máj. 30. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, "kacsacsőrözés" helyett "kapcsoszárójelezés"-t akartam írni... k-betűs, k-betűs :D
2013. máj. 30. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
a kód nem szép, de nincs vele baj, nálam működik. valszeg a szerver nem engedi mail-en a levélküldést, vagy hasonló lehet a gond. próbáld meg phpmailer -el hátha.
2013. máj. 31. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!