Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire tudsz programozni?

Mennyire tudsz programozni?

Figyelt kérdés
Ha jól,akkor mi volt az eddigi legkomolyabb "programod",amire büszke vagy?
2009. okt. 5. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:

elég gyengén

2 évig programoztam a suliban de a nagyrészét már elfelejtettem

2009. okt. 5. 11:45
 2/9 anonim válasza:
Én nem programozási szakon voltam, de volt, ami nekünk is kötelező volt. Tervezésben jobb vagyok, mint kivitelezésben. Amúgy weboldalakat készítek, és azokra büszke vagyok, mert mind ellátja a funkcióját akkor is, ha egyszerű, és akkor is, ha van benne exra.
2009. okt. 5. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Vírusokat tudok irni mást nem-
2009. okt. 5. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Tudok C,C++,C#,Delphi,Pascal,PhP,Java nyelveken illetve elég ügyesen használom a 3ds Max-ot és a Photoshopot.

A legbüszkébb pedig (mármint amit csak én csináltam) egy 3d-s autós játékomra vagyok, ami meglehetősen jól sikerült. :D

Mellesleg egyszerre hobbim és szakmám a programozás. Nagyon szeretem és ha netán ambíciót éreznél magadban hozzá, akkor csak biztatni tudlak, mert a tanulás hosszú és rögös útja után fényes jövő vár! :P (de szép mondat lett)

2009. okt. 9. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

Kedves előttem szóló!

Ember nincs aki ennyi nyelvet ismer és tud használni profi szinten.

Az azelőtt szóló 12 évesnek pedig üzenem, hogy aki vírust tud írni, az mindent tud írni => olyan nincs hogy valaki csak vírust tud írni.

2009. okt. 10. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

00:29 vagyok;

Egyszerűen hihetetlen, hogy irigységből lepontoznak emberek. Senki nem mondta, hogy mindben profi vagyok és természetesen én sem így értettem. Az előbbi nyelvek közül felépítésben sok hasonlít a többire így ha jól ismered a programozáselméletet illetve az útásításkészletével jórészt tisztában vagy, akkor igen mindben lehet írni progikat. Az én szakterületem a C# és a C++ munkám folyamán ezekkel dolgozom. Majd, ha az irigység helyett inkább tanulsz talán te is hozzá tudsz majd szagolni mindhez.

2009. okt. 11. 00:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Havertól tanultam alap vírusokat csinálni és nem 12 éves vagyok köszönöm hogy így lenézel 1 19 éves embert.
2009. okt. 11. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:

kicsit tudok

Amire a legbüszkébb vagyok: www.vegletek.hu

2009. nov. 29. 21:57
 9/9 anonim válasza:
00:29 le a kalappal! Én csak PHP, HTML téren vagyok otthon, ehhez természetesen hozzájön a mysql és a css, de az én női tudásom itt ki is merül:D
2010. ápr. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!