Mennyire tudsz programozni?
elég gyengén
2 évig programoztam a suliban de a nagyrészét már elfelejtettem
Tudok C,C++,C#,Delphi,Pascal,PhP,Java nyelveken illetve elég ügyesen használom a 3ds Max-ot és a Photoshopot.
A legbüszkébb pedig (mármint amit csak én csináltam) egy 3d-s autós játékomra vagyok, ami meglehetősen jól sikerült. :D
Mellesleg egyszerre hobbim és szakmám a programozás. Nagyon szeretem és ha netán ambíciót éreznél magadban hozzá, akkor csak biztatni tudlak, mert a tanulás hosszú és rögös útja után fényes jövő vár! :P (de szép mondat lett)
Kedves előttem szóló!
Ember nincs aki ennyi nyelvet ismer és tud használni profi szinten.
Az azelőtt szóló 12 évesnek pedig üzenem, hogy aki vírust tud írni, az mindent tud írni => olyan nincs hogy valaki csak vírust tud írni.
00:29 vagyok;
Egyszerűen hihetetlen, hogy irigységből lepontoznak emberek. Senki nem mondta, hogy mindben profi vagyok és természetesen én sem így értettem. Az előbbi nyelvek közül felépítésben sok hasonlít a többire így ha jól ismered a programozáselméletet illetve az útásításkészletével jórészt tisztában vagy, akkor igen mindben lehet írni progikat. Az én szakterületem a C# és a C++ munkám folyamán ezekkel dolgozom. Majd, ha az irigység helyett inkább tanulsz talán te is hozzá tudsz majd szagolni mindhez.
kicsit tudok
Amire a legbüszkébb vagyok: www.vegletek.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!