Milyen programot készítsek c#-ban?
Ez egész jó kis feladatsor, én kb. a több mint a feladatok felét meg tudtam oldani otthon, tavaly szeptemberben kezdtünk el programozni, de jó ha volt összesen 10-12 alkalom(de lehet, h annyi se). A feladatok nagy része a 'for' ciklust gyakoroltatja. Van benne egy pár jó kis feladat. Ha meg kell segítség itt segítenek, én is kérdeztem már itt, hasznos válaszokat kaptam :)
Hát készíts pl. egy registry viewer programot.
Hidd el el tudsz vele szórakozni beolvasni a registryt fájlból ami ráadásul bináris, láncolt listát alkalmazni, fában megjeleníteni, én is ezzel szívok most:)
Vagy csinálj egy primitív chat programot, azaz, két gép között ( azaz csak egy 1 useres) chat-et,:) Ha érdekelnek a titkosítási algoritmusok akkor titkosítsd az üzenet szöget először: Caser, Vigenéere, Atbas algoritmussal.
Ha jobban érdekelnek az ilyenek akkor próbálj meg implementálni modernem titkosításokat: RSA( a c#-ban van biginteger típus), AES, DES.
Ha akarod old meg azt,mint amit a TOR böngésző tud:
netezz úgy, hogy a másik gépen netkapcsolatával mész ki a netre. A két gép között magas szinítű kódolás legyen a hálózati kommunikációban így elvben a te ip-det nem tudnák visszanyomozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!