Hogy készítsek olyan programot amibe ha meg adom az email címem akkor amit a másik fél beír azt az én emailra meg kapjam?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 01:04
1/6 anonim válasza:
nyugtass meg, hogy te érted amit kérdeztél
2/6 anonim válasza:
Lényegében egy keyloggerről van szó.
Egy áldozat futtat egy olyan programot, ami az ő billentyűleütéseit menti, és elküldi a készítő e-mail címére.
Ettől finomabb verzió lehet az, hogy a program csak azt menti és küldi el, amit a saját programablakába beleírnak, mint azok a trükkös oldalak, ahol egy teszt privát információit egy harmadik félnek küldik ki.
Én nem próbálkoznék vele, vagy legalább utánanéznék a büntetőjogi következményeinek és elfelejteném a tervet.
3/6 anonim válasza:
én értem.
hát először is megnézed, utána olvasol, hogy mit is jelent az, hogy emailt küldeni. elmélyedsz benne és megérted. aztán kitalálod, hogy miként tudod ezt egy programmal reprodukálni.
kb. ez a menete egy ilyen program megírásának.
4/6 anonim válasza:
készíts űrlapot
de ahoz tárhely kell
5/6 anonim válasza:
microsoft visual basic el csináltam ilyet ( shakes and fidget gombacsalás ami igazából nekem küldi az adatokat) youtube on keress kicsit én is ott találtam tutorialt.
6/6 A kérdező kommentje:
1,2,3 commentelő nagyon köszönöm igazából csak kíváncsi vagyok hogy működik de most már tudom nagyon szépen köszönöm :)
2012. okt. 31. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!