Atmegához milyen szintillesztőt tudnátok javasolni?
Figyelt kérdés
Soros kommunikációt akarok az Atmega mikrovezérlőm, és a számítógépem között, USB porton keresztül, mert csak az van a laptopban. Milyen szintillesztőt tudnátok javasolni?
Amit eddig találtam az csak SMD kivitelben volt, meg nem is volt túl olcsó, nekem viszont mindenképp furatszerelt kellene.
2013. máj. 22. 22:44
1/3 anonim 

válasza:

Erre megfelelő chip tényleg csak SMD-ben van.
Vehetsz esetleg egy átalakítót, ami ezt a chipet már tartalmazza, vagy próbálgathatod a V-USB könyvtárat, amivel közvetlenül lehet USB-vel kommunikálni. (Persze pár ellenállás és dióda kell hozzá, de semmi több.)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, egész jónak tűnik. Ha jól értem a program megírásában ez nem változtat, mindössze összerakom így az áramkört, telepítem a V-USB-t, és már mehet is :)
2013. máj. 22. 23:10
3/3 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!