Milyen virusírtót tudnátok javasolni?
Egy kérésem lenne csak ne NOD32 legyen mert színte lehetetlen tőle a gépet használni mindig letilt és képtelenség megnyitni akár egy pendrájvot ezen kivűl mit tudtok ajánlani ami jó hatásos és népszerű?
Köszönöm előre is!
Ez csak beállítás kérdése! Nem elég csak telepíteni, konyítani is kellene hozzá!
Ja, vagy hogy te azt szeretnéd, hogy a vírusirtó tökéletes védelmet adjon, miközben egyáltalán nem terheli a gépet? Hát, kérem...
Főleg, hogyha még vírusod is van, és amiatt zajong!
Pl. a beállításoknál le kellene tiltani a cserélhető adathordozók védelmét, és akkor nem cseszteti agyon a pendrájvot, meg a berakott lemezt töviről-hegyire vírus után kutatva (ez amúgy egy nagy melléfogás, de vszeg mindben van ésszerűtlenség). Ettől még a megnyitott fájlokat átnézi, és a védelem megfelelő, ha a többi beállítás rendben van.
Rendben köszönöm nektek ! :)
Nekem a NOD32 nagyon magas és bonyolult is jaja hülye vagyok hozzá be vallom nem szégyen sosem használtam azért kértem volna egy praktikusabbat elsőnek köszönöm nagyon ment a pont! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!