Egy programozót keresek aki segítene nekem megcsinálni egy programot?
Azért a hatékonyság érdekében ide is leírhatnád a feladatot. Mert úgy még mindig nagyobb eséllyel vállalja el valaki ingyen.
Mert speciel én nem fogok ismeretlen email címekre írogatni. Ha kell a segítség (ingyen), akkor nehogy már én keresselek.
Ezt írta mailben:
"Ismered a Honfoglalo nevű internetes játékot? (ha igen akkor elmondom miről lenne szó)! Na most én próbálkoztam megírni csak nekem valamiért nem ment, de talán te neked sikerül. Ne mondjál rá semmit mert nem azért szeretném mert buta vagyok meg ilyenek csak ki szeretném próbálni és haverjaimat ugratni.Szeretnék egy működő conquiztador killert vagy trainrt, magyart a mostani honfoglalóhoz kellene. le akartam tölteni internetről csak azok valamilyen freamwork hibát meg vírust tettek a gépre úgyhogy inkább egy normális működő program kéne."
"Ha megcsinálod nekem akkor nagyon hálás leszek és mond meg kérsz e cserébe vmit vagy megcsinálod nekem "ingyen"!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!