Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy programozót keresek aki...

Egy programozót keresek aki segítene nekem megcsinálni egy programot?

Figyelt kérdés
bnagy22222@gmail.com--erre az e-mail címre küldjön ember aki szívesen segít nekem! {még középiskolás gyerek vagyok ezért sajnálom nem tudok senkinek se fizetni(mert többen mondták, hogy pénzért megcsinálja) én bármit elvállalok csak pénzért nem tudom} aki ezek ellenére elvállalja nekem azt nagyon nagyon megköszönném! az e-mail- címen megírom, hogy milyen program kéne!
2013. máj. 17. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Leírhatnád ide is, csak úgy találomra nem írogatok e-mail címekre.
2013. máj. 17. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért a hatékonyság érdekében ide is leírhatnád a feladatot. Mert úgy még mindig nagyobb eséllyel vállalja el valaki ingyen.

Mert speciel én nem fogok ismeretlen email címekre írogatni. Ha kell a segítség (ingyen), akkor nehogy már én keresselek.

2013. máj. 17. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, engem érdekelne, de nem akarok zsákbamacskát. Nem tudom, hogy egy egyszerű gyakorlófeladatról lenne-e szó, vagy egy komplett alkalmazásról.
2013. máj. 17. 18:48
 4/5 tabaki ***** válasza:
Nem vagyok programozó, de már kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. Legalább az én kedvemért írd ide...
2013. máj. 17. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt írta mailben:

"Ismered a Honfoglalo nevű internetes játékot? (ha igen akkor elmondom miről lenne szó)! Na most én próbálkoztam megírni csak nekem valamiért nem ment, de talán te neked sikerül. Ne mondjál rá semmit mert nem azért szeretném mert buta vagyok meg ilyenek csak ki szeretném próbálni és haverjaimat ugratni.Szeretnék egy működő conquiztador killert vagy trainrt, magyart a mostani honfoglalóhoz kellene. le akartam tölteni internetről csak azok valamilyen freamwork hibát meg vírust tettek a gépre úgyhogy inkább egy normális működő program kéne."

"Ha megcsinálod nekem akkor nagyon hálás leszek és mond meg kérsz e cserébe vmit vagy megcsinálod nekem "ingyen"!"

2013. máj. 18. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!