Valaki segít megoldani ezt a buborékrendezés algoritmust?
Hihi, miféle mezei egyetemen van a programozás papír alapon számonkérve?
HA leírom a választ, abból nem fogsz semmit sem tanulni. Próbáld meg a leírt struktúrált szöveges "kódrészletet" UML ábrába átfejteni, úgy érthetőbbé válik.
hát igen, mocsok egy dolog ez
amúgy kb értem, csak pl a 'VCS' értékét nem tudom hová tenni
itt azt írja, hogy a CS:=A(I+1), de egyik tanárom meg úgy tanította, hogy a CS az mindig amit változtatunk, amit 'hátraviszünk', és tanácstalan vagyok :S
Ha val1, val2, valn lenne a leírásban, akkor nem tudnád megoldani, mert ti CS-vel meg VCS-vel tanultátok?
Állásinterjú: "Ahonnan Ön jön, ott a buborékos rendezést VCS-vel tanítják?" "igen" "oooh sajnálom, olyan szakembert keresünk, aki x-nek tanulta, de talán majd legközelebb!"
szal h akkor a CS értéke az A(I+1) ebben a feladatban, nem?
A VCS meg elvileg valami boolean típusú változó mint lássuk, de csak annyi, hogy mit jelenthet? hogy volt-e csere az adott programrészben? csak h értsem a logikáját (szóval nem a mozaikszót bontom fel, mielőtt ezzel vádolnál)
Előző vagyok, teljes képernyős nézetbe javaslom.
Nem futtattam végig.
----
Mj: Aki írta pszeudo kódot elég hanyagul hol := hol = írt.
és akkor a külső ciklus 3-szor fut le, és
A1 A2 A3 A4 A5 A6 KC VCS I CS ESZ
8 8 12 13 14 15 4 I 3 8 6
legalábbis nekem ez jött ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!